Mik most a trendi wattpados témák? Milyen neveket láttok gyakran?
Off: nem gondoltam volna, hogy a Lando-s történetek ennyire népszerűek lesznek egy nap. Bár az F1 is nagyot nőtt népszerűségben az elmúlt időben. (nem kötekedésnek szántam, csak komolyan meglepődtem rajta)
A maffiás, elrablós történeteket továbbra is felkapottnak gondolnám, ahogy a démonos-angyalosakat is, meg a különféle fantasy, sci-fi világúakat is, de az ilyen CEO-asszisztens és hokis romantikus történetek is kimondottan nagy olvasottsággal rendelkeznek több helyen is. Amiből mostanában kifejezetten sok jön velem szembe, az a mindenféle futurisztikus történet: tudatátültetés, robotika, mesterséges intelligencia, robotok beépítése a társadalomba, időutazás.
A vérfarkasos történetek kicsit mintha visszább estek volna, de szerintem azok is a felkapottabb spektrumon vannak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!