Kik mostanában a trendi előadók a tizenévesek körében? Van olyan, aki körül olyan egységes tömeghisztéria van, mint anno a One Direction, Bieber, Taylor Swift vagy Ariana Grande körül? (Légyszi ne linkeket tegyetek, hanem a nevüket írjátok le.)
DJ Tőtöttcigi
666xnixx valami ilyesmi rendszám nevű,furcsa kinézetű előadó.
Nem mindig vagyok képben a legfrissebb popzenével, de róluk tudom, hogy nagyon ismertek:
Billie Eilish, Ed Sheeran, Dua Lipa, Justin Bieber, Taylor Swift, Ariana Grande, Alan Walker, Marshmello, BTS (ez egy csapat), Blackpink (ez is)
Az utóbbi kettő lehet, hogy itthon kevésbé ismert az előzőeknél, de mindkettő több milliárd össznézettségű csak a YouTubeon - és valahogy hozzám is eljutott a hírük, bár nem vagyok már tizenéves :)
Huha, ha magyarban is erdekes: Dzsúdló, Krúbi, Betonhofi, Azahriah, ELEFÁNT, Carson Coma, Csaknekedkislány. Rapből még mindig eminem hódít a legjobban.
külföldiben Artic monkeys, maneskin, lana del ray
Attól függ milyen stílusú.
Lányoknak:
Ha átlagos lányosabb stílusú:
Harry Styles, Ariana Grande, One Direction Taylor Swift stb.
Ha sötétebb durvább stílusú: (i'm not like other girls)
Lana Del Rey, Artic Monkeys, Nirvana, Girl In Red
Ha olyan mint én:(kevert ízlésű)
Louis Tomlinson, One Direction, Paramore, Ariana Grande, Taylor Swift, Girl In Red, Fall Out Boy (régi számok) Avril Lavigne, Blink182
Fiúknak: mindenesetben valamilyen mai mainstream rap, hiphop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!