A vámpíros-isekai történetes vagyok. :)
Ha valakit érdekel, itt elkezdtem közzétenni:
Nekem előbb volt leírva a 7. fejezet vége (akkor 8. fejezetnek szántam), mint az első. (Mert akkor csak nagyjából volt meg, hogy mi lesz az elején.) Kitalálásilag meg tulajdonképp legelőször a 14.-15.-16. volt kész.
Mikor írásban elértem a 10.-ig, megvilágosodtam, hogy hogyan magyarázok meg egypár dolgot, és ennek eleget téve kicsit átírtam az első fejezeteket.
Most meg úgy vagyok, hogy tudom, mi jönne a következő 1-2 fejezetben (helyszín, szereplők és néhány alapfelvetés megvan), de kellene egy latin-amerikai (hagyományos) mitikus lény, ami egy rühességhez hasonló betegséggel lehetne chupacabra. Csak ahhoz képest, hogy amúgy mennyi vérivó lény van a különböző folklórokban, olyat nem kapok, ami nekem kell...
De míg ezen agyalgattam, időközben leírtam pár a „megvilágosodásomkor” kitalált dolgot. De az kb a 30. fejezet lesz csak.
Mikor hajat mosol és semmi sincs a közelben, amire leírd az ötletedet, eszedbe fog jutni egy jó kezdés, nyugi. Jártam már hasonlóan. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!