Kinek mennyi könyve van? Mennyit tartotok kevésnek, mennyit soknak?
Jelenleg bérelt lakásban lakok és épp könyvszortírozásban vagyok, innen jött a kérdés. Mivel nálam benne van a pakliban bármikor a költözés (hiszen nem saját ingatlanról van szó), így igyekszem viszonylag alacsonyan tartani a könyveim számát. Amit olvastam és nem tetszett annyira, azt eladom vagy elajándékozom. Jelenleg 63 könyv tulajdonosa vagyok, de ebből nem mindent olvastam még végig, kb a fele az amit biztosan szeretnék megtartani.
Ti megtartotok minden könyvet? Vagy eleve csak olyat vesztek meg amit már olvastatok és tudjátok hogy szeretitek?
A szavazásnál az állandó gyűjteményetek érdekel, ha van ilyen :)
10, én imádom a könyvek illatát.
Az ujaknak tök jó friss illatuk van.
Vannak könyveim a gyerekkorombol, tinikorombol is
Azoknak meg azért szeretem az illatát, mert emlékeket idéznek fel
Úgyhogy én nem a kinézet miatt vásárolom a könyvet, hanem az illata miatt 😄
Lehet hülyeség, nem tudom, számomra nem az 😅
10
Én szeretek birtokolni. Olyan könyvet is vettem már, amit még tiniként e-book-ban elolvastam.
673 894 ft-t költöttem összbe rájuk (amiket vettem, és nem örököltem).
A legolcsóbb 80 ft volt (Piknik a senkiföldjén), a legdrágább 13 000 (Transformers: Éljen Megatron!). Átlagban úgy 2800 / darab.
Új és antikvár könyvek vegyesen, de nagyon sok a képregény (az 5 legdrágább mind az pl).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!