Szoktatok olvasás, tanulás közben zenét hallgatni?
Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 11:46
A kérdező szavazást indított:
igen szoktam
csak olvasásközben szoktam
csak tanulásközben szoktam
nem, nem szoktam
már nem tanulok de olvasás közben szoktam
nem szoktam olvasni de tanulás közben szoktam
27 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nem.
Teljes csend van amikor olvasok
2/8 anonim válasza:
Amíg tanultam, számolós feladatok (matek, fizika) megoldása közben hallgattam zenét.
3/8 anonim válasza:
Már nem vagyok sulis, nem tanulok. Újra neki kellene állnom nyelvet tanulni. :/
Nem szoktam zenét hallgatni, inkább ilyen white noise videókat.
4/8 anonim válasza:
Nem, engem zavar/elvonja a figyelmem. Ilyenkor a saját gondolataimat kell "hallgatnom".
5/8 anonim válasza:
Van mikor egy laza kisgyerekeknek szóló könyvhöz bekapcsolom a zenét. De egyébként nem hallgatok zenét olvasáshoz, tanuláshoz végképp nem, mert nem tudok koncentrálni miatta. Esetleg ha csak másolni kell akkor bekapcsolom ahhoz is, de ha ténylegesen elméletet tanulok, akkor kizárt.
6/8 anonim válasza:
alapból első olvasás közben nem szoktam, nem tudok koncentrálni az olvasottra úgy
viszont szoktam régebbről olvasott könyvekből jeleneteket újra olvasni, amik baromi jók voltak számomra, és aközben szoktam zenét hallgatni
7/8 anonim válasza:
Anno a gyorsírást zenehallgatás közben tanultam meg, illetve írtam a napi 30 oldalas házi feladatokat. A legjobb voltam a suliban. 😊
8/8 anonim válasza:
anno mikor még magyarnyelvű könyveket olvastam, mehetett az angol zene, mert nem értettem és nem zavart de kizárta a külvilágot. most már angolul olvasok és egyértelműen a zenéket is értem tehát zavaró és a magyar is mert nyilván azt is értem. néha ha utazunk vhova és szól a rádió vagy beszélgetnek körülöttem, spotify-on Lofi playlist-eket hallgatok az nagyon bejön. tanulás közben csak az anyagra tudok koncentrálni, szvl néha itt is a lofi jön be, de Általában mindent skippelek és csak a CSEND.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!