Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szoktatok olvasás, tanulás...

Szoktatok olvasás, tanulás közben zenét hallgatni?

Figyelt kérdés

2024. júl. 14. 11:46
A kérdező szavazást indított:
igen szoktam
csak olvasásközben szoktam
csak tanulásközben szoktam
nem, nem szoktam
már nem tanulok de olvasás közben szoktam
nem szoktam olvasni de tanulás közben szoktam
27 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Teljes csend van amikor olvasok

2024. júl. 14. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg tanultam, számolós feladatok (matek, fizika) megoldása közben hallgattam zenét.
2024. júl. 14. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Már nem vagyok sulis, nem tanulok. Újra neki kellene állnom nyelvet tanulni. :/

Nem szoktam zenét hallgatni, inkább ilyen white noise videókat.

2024. júl. 14. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, engem zavar/elvonja a figyelmem. Ilyenkor a saját gondolataimat kell "hallgatnom".
2024. júl. 15. 02:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Van mikor egy laza kisgyerekeknek szóló könyvhöz bekapcsolom a zenét. De egyébként nem hallgatok zenét olvasáshoz, tanuláshoz végképp nem, mert nem tudok koncentrálni miatta. Esetleg ha csak másolni kell akkor bekapcsolom ahhoz is, de ha ténylegesen elméletet tanulok, akkor kizárt.
2024. júl. 15. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

alapból első olvasás közben nem szoktam, nem tudok koncentrálni az olvasottra úgy

viszont szoktam régebbről olvasott könyvekből jeleneteket újra olvasni, amik baromi jók voltak számomra, és aközben szoktam zenét hallgatni

2024. júl. 15. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Anno a gyorsírást zenehallgatás közben tanultam meg, illetve írtam a napi 30 oldalas házi feladatokat. A legjobb voltam a suliban. 😊
2024. júl. 15. 17:33
 8/8 anonim válasza:
anno mikor még magyarnyelvű könyveket olvastam, mehetett az angol zene, mert nem értettem és nem zavart de kizárta a külvilágot. most már angolul olvasok és egyértelműen a zenéket is értem tehát zavaró és a magyar is mert nyilván azt is értem. néha ha utazunk vhova és szól a rádió vagy beszélgetnek körülöttem, spotify-on Lofi playlist-eket hallgatok az nagyon bejön. tanulás közben csak az anyagra tudok koncentrálni, szvl néha itt is a lofi jön be, de Általában mindent skippelek és csak a CSEND.
2024. júl. 19. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!