Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Eme szöveg alapján ki olvasná...

KönyvmolyUraság kérdése:

Eme szöveg alapján ki olvasná el a könyvem?

Figyelt kérdés

Hanna az átlagos Pesti kamaszlány egy nap nagyon furcsa könyvet talált a táskájában és ha ebben még nem lenne semmi különös, fogalma sincs hogyan került oda. A könyvből megtanulja használni a feketemágiát ám ez nem valami túl jó ötlet ugyanis valaki felfigyelt Hanna képességére. Itt kezdődik a történet és a nyomozás. Ki lehet ez az ember? Miért kell neki Hanna? Vagy csak az ereje? És vajon, hogy került Hanna táskájába az a könyv? Mindez kiderül ebben a könyvben!

Jöhet negatív vélemény is, de kultúráltan megfogalmzva!

2024. ápr. 13. 17:47
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Befejeztem #19 a legtöbb vélemény negatív ezért nem láttam értelmét tovább írni. A fejemben megmaradt, de minek publikáljam ha senkit sem érdekel?
aug. 22. 13:54
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Láttam én nagyobb szennyeket is már azon az oldalon, amiket mégis olvasnak és szeretnek. Wattpad-on különben is inkább a reklámozástól függ az olvasottság, és hogy megtaláld a célcsoportot.

Nálam például csak a borító osztása és szorzása megy április eleje óta, és most lett egy olyan verzió, ami nekem is tetszik, és tényleg úgy érzem, hogy nagyközönség elé is jó lenne.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__12626411..

S ez még csak a borító (és a cím). Magáról a történetről még nem is nagyon kértem véleményt, és nem is fogok, amíg ami kint van, ki nem javítgatom, és a harmadik rész végére nem érek. Egyszer feltöltöttem az első 5 fejezetet valakinek, mert kíváncsi volt rá. Utánna a többieket, ahogy éreztem. De most hiába van két fejezet már rég kész, annyi a változtatgatás, hogy teljesen át kell cseréljem a régieket. A felosztása is máshogy lesz. Az első rész vége a mostani első rész közepe lesz, és az első két részbe még írok fejezeteket vagy fejezet részeket, ha olyan hangulatomban leszek.

Statisztikailag kicsi az esély arra, hogy befuss. Még akkor is, ha amúgy tényleg jó. De ha le van írva, legalább van miből esetleg pár hónap vagy év múlva gazdálkodj.

aug. 24. 08:11
 23/23 anonim válasza:
67%

Kedves Könyvmolyuraság!

Nem gondolkodsz jól. Ne azért írj, hogy egy ilyen buta oldalon, ahol olyan emberek írogatnak, hogy élőben rájuk néznél,és elsírnád magad, hanem azért, mert te látsz benne fantáziát, látsz benne gondolatot. Ne ilyen szánalmas emberek vegyék el a kedved. S ha tanácsolhatok valamit, ne ide tedd fel, hanem küldd el olyan ismerősödnek aki esetleg tanár, vagy csak szeret olvasni. Tudom, hogy a szíved mélyén írni akarod, hisz ha nem, akkor nem kezdted volna el. Úgyhogy írj, és ha gondolod, küldd el privátban. Én egy építő kritikát írnék! 😊

szept. 9. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!