Lett véve online egy e-book egy ismert könyváruház webshopjából. Ez az első e-bookom. Minden e-bookban benne van minden egyes fejezet elején és végén az a szöveg, hogy "kereskedelmi forgalomba nem kerülhet"?!
Vagy ennek a könyvnek nem lett volna szabad kereskedelmi forgalomba kerülnie e-book formában?
Akinek van e-bookja, kérem, írja meg, hogy ez a szöveg szokásos-e az e-bookokban?
Másik kérdés ugyanezzel a mondattal kapcsolatban. Felolvasáskor hogyan lehetne megoldani azt, hogy azt a mondatot ne olvassa fel mindig?
Ha például EU-s pénzből jött létre.
Nem.
Kitörlöd.
Az általában akkor van, ha nem simán boltba szánták. Nekem pl van olyan antikvárium könyvem, amit kifejezetten valami olvasó közösségnek szerkesztettek és nyomtattak (egy novelláskötet).
E-book-ban még nem láttam, pedig többszáz van nekem.
Milyen formátumban van? S milyen formátumban kell legyen a felolvasáshoz? A Word-nak pl van egy szép kis Csere funkciója, amivel 4 kattintásból ki tudod cserélni az összeset szóközre.
Neten van epub to docx konverter s minden
#1. Jó. Köszi.
#2. Nagyon köszönöm a részletes válaszodat!
Sikerült úgy megcsinálni.
413 helyen volt benne az a mondat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!