Eme szöveg alapján ki olvasná el a könyvem?
Hanna az átlagos Pesti kamaszlány egy nap nagyon furcsa könyvet talált a táskájában és ha ebben még nem lenne semmi különös, fogalma sincs hogyan került oda. A könyvből megtanulja használni a feketemágiát ám ez nem valami túl jó ötlet ugyanis valaki felfigyelt Hanna képességére. Itt kezdődik a történet és a nyomozás. Ki lehet ez az ember? Miért kell neki Hanna? Vagy csak az ereje? És vajon, hogy került Hanna táskájába az a könyv? Mindez kiderül ebben a könyvben!
Jöhet negatív vélemény is, de kultúráltan megfogalmzva!
"Jöhet negatív vélemény is, de kulturáltan megfogalmazva!"
Akkor most nem fogsz anyázni?
Viszont, a lényeg, hogy az átlagos szóval kinyírod az érdeklődést az olvasók felében. Egy átlagos lányról ne akarj írni, inkább írd le figyelemfelkeltően és röviden hogy mi fog vele történni. A Pesti (kíváncsi vagyok miért nagy P, mert direkt nagy, oké, de miért?) pedig teljesen felesleges, ha csak arra utal, hogy Pesten él. De ha direkt nagy P, akkor takar valamit. Írd le mit, különben azt fogják hinni az emberek, hogy buktál helyesírásból, ezért nem fogják olvasni. És ne kérdéseket írj le, hanem egy megfogó szöveget, ami kérdéseket kelthet az olvasóban. De a kérdéseket nem kell leírni.
Pesti kis p, vesszőhibák minden mondatban, némelyikben több is, múlt és jelen idő egyeztetése már ebben a kis szösszenetben sem sikerült...
Én nem olvasnám el, mert összecsapott, pongyola fércmunka, és azzal sem tiszteled meg az olvasóidat, hogy legalább átnézd, mit adsz ki a kezedből.
Ha elkezded helyesen alkalmazni a központozást, elolvas...
Á, hagyjuk, még fülszövegnek is "átlagos". Semennyire se kelti fel az érdeklődésem.
Kedves Könyvmolyuraság!
Érdekelne, hogy több, mint egy hónap elteltével hogyan állsz a könyvvel? Én most találtam rá a kiírásodra, de válaszolok a kérdésedre. Alapjáraton a téma, illetve a történet izgalmasnak tűnik. Viszont ennek a rövid tartalomnak a megfogalmazása valóban nem a legjobb. Ha gondolod,én szívesen átírom neked olyanra, ami tényleg felkelti az olvasó érdeklődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!