Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Eme szöveg alapján ki olvasná...

KönyvmolyUraság kérdése:

Eme szöveg alapján ki olvasná el a könyvem?

Figyelt kérdés

Hanna az átlagos Pesti kamaszlány egy nap nagyon furcsa könyvet talált a táskájában és ha ebben még nem lenne semmi különös, fogalma sincs hogyan került oda. A könyvből megtanulja használni a feketemágiát ám ez nem valami túl jó ötlet ugyanis valaki felfigyelt Hanna képességére. Itt kezdődik a történet és a nyomozás. Ki lehet ez az ember? Miért kell neki Hanna? Vagy csak az ereje? És vajon, hogy került Hanna táskájába az a könyv? Mindez kiderül ebben a könyvben!

Jöhet negatív vélemény is, de kultúráltan megfogalmzva!

2024. ápr. 13. 17:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Én nem olvasnám. Az, hogy engem nem érdekel a téma nem érdekes, mert nem kell mindenkinek tetszeni, de a fogalmazás borzasztó.
2024. ápr. 14. 08:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"Jöhet negatív vélemény is, de kulturáltan megfogalmazva!"

Akkor most nem fogsz anyázni?

Viszont, a lényeg, hogy az átlagos szóval kinyírod az érdeklődést az olvasók felében. Egy átlagos lányról ne akarj írni, inkább írd le figyelemfelkeltően és röviden hogy mi fog vele történni. A Pesti (kíváncsi vagyok miért nagy P, mert direkt nagy, oké, de miért?) pedig teljesen felesleges, ha csak arra utal, hogy Pesten él. De ha direkt nagy P, akkor takar valamit. Írd le mit, különben azt fogják hinni az emberek, hogy buktál helyesírásból, ezért nem fogják olvasni. És ne kérdéseket írj le, hanem egy megfogó szöveget, ami kérdéseket kelthet az olvasóban. De a kérdéseket nem kell leírni.

2024. ápr. 14. 09:43
 13/23 A kérdező kommentje:
Na jól van elárulom. Azért nagy P mert az a családneve. És amúgy nem egy átlagos lány csak ezt még az elején nem tudjuk
2024. ápr. 14. 11:03
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülye magyarázat. A szövegkörnyezetből nem lehet erre az okra következtetni, így ez itt, ebben a formában egyszerű helyesírási hiba.
2024. ápr. 14. 11:31
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én biztatni akarlak , írni jó dolog. De ez már szerintem a századik kérdésed. Mi lenne ha várnál egy hetet és aztán kérdeznél meg minket az új ötleteidről? :))))
2024. ápr. 14. 14:46
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, ha a vezetékneve a Pesti, akkor így hangozna a beharangozó, ha mondjuk Kovácsnak hívnák: ,,Hanna az átlagos Kovács kamaszlány”? Mert ez elég hülyén hangzik. Plusz egy vessző is hiányzik belőle. Ez helyesírási hibának álcázva a neve egy másik része?
2024. ápr. 14. 15:27
 17/23 anonim ***** válasza:
89%

Pesti kis p, vesszőhibák minden mondatban, némelyikben több is, múlt és jelen idő egyeztetése már ebben a kis szösszenetben sem sikerült...

Én nem olvasnám el, mert összecsapott, pongyola fércmunka, és azzal sem tiszteled meg az olvasóidat, hogy legalább átnézd, mit adsz ki a kezedből.

2024. ápr. 15. 11:42
 18/23 anonim ***** válasza:
89%

Ha elkezded helyesen alkalmazni a központozást, elolvas...

Á, hagyjuk, még fülszövegnek is "átlagos". Semennyire se kelti fel az érdeklődésem.

2024. ápr. 15. 11:58
 19/23 anonim válasza:
100%

Kedves Könyvmolyuraság!

Érdekelne, hogy több, mint egy hónap elteltével hogyan állsz a könyvvel? Én most találtam rá a kiírásodra, de válaszolok a kérdésedre. Alapjáraton a téma, illetve a történet izgalmasnak tűnik. Viszont ennek a rövid tartalomnak a megfogalmazása valóban nem a legjobb. Ha gondolod,én szívesen átírom neked olyanra, ami tényleg felkelti az olvasó érdeklődését.

2024. júl. 16. 01:38
 20/23 anonim ***** válasza:
19# Én annyit tudok, hogy mikor kiírta publikálva volt, de azóta már törölte. Hogy mit csinált vele, ő tudja.
júl. 17. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!