Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Rossz fényt vet egy könyvre,...

Rossz fényt vet egy könyvre, ha az Álomgyár kiadó adja ki?

Figyelt kérdés

Korábban ha jól emlékszem, kiadtak mindent pénzért.

Ha ma is ezt teszik, akkor inkább ciki, ha egy könyv ott jelenik meg, és hátránnyal indul. Jól gondolom?

márc. 8. 18:58
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Ja még valami:

Azok, akik sok nőt ejtettek szerelembe, a művészi hajlamuknak köszönhetik a sikereiket. Mert amellett, hogy magabiztosak, úgy tudják forgatni a szavakat, hogy azzal meg tudják érinteni a másik lelkét. Hogy szóban, vagy írásban, az mindegy. Te, aki ezt sosem élted át, nem tudhatod, én viszont, aki a szavak mestere vagyok, aki kiváltottam erős érzelmeket a szavaim által, tudom.

Bizony Ady-nak, vagy Casanova-nak sem nem véletlenül volt annyi nője.

Még valami:

"Nem lesz belőled semmi."

Köszönöm a motivációt!

(Bocsi, ezt még muszáj volt.)

márc. 9. 12:14
 32/37 anonim ***** válasza:
Jó, a nőket hagyjuk. Bár én nem mondanám igazi hódításnak azt, ami csak max. egy hónapig tart, esetleg egy éjszaka erejéig. És továbbra is fenn áll. Hiszek neked, hogy tudsz írni, ha bebizonyítod. Vagy leírod (kimásolod), amit írtál az egyik nőnek. Vagy majd később ha legalább 50-en megveszik a kiadott könyved, akkor beküldheted a címét.
márc. 9. 12:40
 33/37 anonim ***** válasza:
Mindig is az volt a célom, hogy a kezdő írókat (mindenki kezdő író, akinek nincs még egy kiadott könyve) támogassam. Adtam neked motivációt, szóval ezt megtettem, a többi rajtad múlik.
márc. 9. 12:42
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rossz fényt vet egy könyvre, ha álomgyáras. Amellett hogy tartalomtól függetlenül a minőségük milyen, az egész kiadó egy hányadék mentalitással működő piócatelep.
márc. 9. 19:55
 35/37 anonim ***** válasza:
77%

Ez a kérdés puszta provokáció?

Mert a hozzászólásokat végig olvasva egyértelmű, hogy megvan a véleményed az álomgyáras könyvekről, és te közel sem olyat akarsz írni, valószínűleg bele sem illenél a kiadói profilba, szóval tudod te ezt magadtól is.

A vita pedig értelmetlen, mert nem, az itt említett álomgyáras szerzők nem művészek, nem is kell annak tartani őket. Ilyen könyvek azért vannak, hogy szórakoztassanak.

Varró Dani egyébként igenis tud verselni, ezt el kell ismerni. Én se kedvelem a stílusát, nehezen fogadom be, de tehetséges. Ha valakit érdekel az irodalom, és az írást akarja művelni, nem árt kicsit befogadóbbnak lenni. Minden korban mást jelent a művészet, hiszen arra reagál, ami körülveszi, és az éppen domináns média is alakítja a milyenségét. Az aktuális kortárs alkotókat mindig megkérdőjelezték, és általában szarul sült el (mint az itt említett J.A. és Villon esetében is).

márc. 10. 09:09
 36/37 anonim ***** válasza:
46%

Egyébként üres lufi, amit írsz, hiszen egy részletet nem mutattál egyik írásodból sem, csak a szavakat dobálgatod. Sokkal több szó volt arról, hogy mekkora nőcsábász vagy.

Ezenkívül nekem az is furcsa, hogy bár nem költő akarsz lenni, mégis egy ilyen példát hoztál a művész - nem művész különbség bemutatására. Pedig biztosan sok klasszikus és kortárs szépirodalmat olvasol, ha írónak készülsz.:)

márc. 10. 09:22
 37/37 anonim ***** válasza:
71%
Az álomgyáras könyvek Birkaknak valók
máj. 22. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!