Rossz fényt vet egy könyvre, ha az Álomgyár kiadó adja ki?
Korábban ha jól emlékszem, kiadtak mindent pénzért.
Ha ma is ezt teszik, akkor inkább ciki, ha egy könyv ott jelenik meg, és hátránnyal indul. Jól gondolom?
Nem költő akarok lenni, csak példát hoztam arra vonatkozóan, hogy milyen szintet akarok elérni az írásban. Varró Dániel olyan ponyva, mint Borsa, Budai és társai, Vörösmarty meg művész volt.
Nyilván, tisztában vagyok azzal, hogy ha írnék ismeretlen szerzőként egy Bors Brown-os könyvet, nem tudnék vele először kaszálni. De mivel jó lenne a könyv, ezért előbb-utóbb beindulhatna az üzlet, főleg akkor, ha megfelelő kapcsolataim is lennének.
De, mint mondtam, én nem ezt akarom.
De a lényeg az, hogy azért merem kritizálni Borsát, Budait és társait, mert amit csinálnak, az nem művészet. Az ő könyveiket bármikor össze tudnám rakni, fél év alatt.
Ilyenkor mondják a fanok:
"Csinálj jobbat!
Édeseim. Ezeknél jobbat tudnék csinálni. 😅
De, mint mondtam, az hosszabb felkészülési időt igényel
"De egy ismeretlen írótól egy 100. romantikus, tini, limonádé könyvet nem vennének meg."
A célcsoport megvenné, csak egy kis reklám kellene hozzá. Ezeknek a könyveknek az olvasói ugyanis nem a művészetre mennek, hanem arra, hogy a könyv megfelelő érzelmeket váltson ki belőlük. Kifejezetten keresik az ilyen könyveket.
De szerencsére nem vagyok annyira csóró, hogy addig kelljen süllyednem, hogy olcsó ponyvaregényt írjak, aztán támogatókat szerezzek mellé.
"De mivel jó lenne a könyv, "
🤣😂🤦🤷🙄😅🤔
Drágaság. Ki szerint? Attól, hogy az egód a plafont veri a semmire, és azt hiszed, hogy te olyan hű de jól írsz, az közel sem biztos, hogy igaz is. Az ízlés, mindenkinél mást jelent. Attól, hogy te el vagy szállva magadtól, nem biztos, hogy majd az olvasók is ugyanezt fogják gondolni, mint te.
Kicsit több szerénységet!
Sőt, egy József Attila-díjas költőt, Varró Dániel, leponyvázni..hát..no comment.
A magadfajták sose fognak ilyen nagy arccal jók teljesíteni.
Jól írok, erre egyértelmű bizonyíték az, hogy írásaim alapján jutottam szexhez, párkapcsolathoz. Többször is. A nők belém szerettek internetes levelezésen keresztül, és amikor találkoztunk már volt, aki csókkal köszöntött.
Ezt mennyien tudnák megcsinálni rajtam kívül? Ha írásaimmal olyan hatást tudtam gyakorolni a nőkre, hogy a találkozás előtt eldöntik hogy lefekszik velem, járnak velem, stb. akkor az azt jelenti, hogy úgy tudom forgatni a szavakat, hogy megérintem az emberek lelkét.
Kíváncsi lennék, erre hány ponyvaíró lenne képes.
Varró Dániel mire kapott Kossuth díjat?
Mire?
Tipikusan olyan írásai vannak, amit 100-as IQ-val bárki meg tud írni.
Nagyképű vagyok, jogosan.
Az isteni Friedrich Nietzsche is nagyképű volt, jogosan.
Az arcomból azokkal szemben veszek vissza, akikről tudom, hogy nálam is magasabb szinten vannak, és a művészetüket nem tudnám utánozni.
Tessék, ez Varró Dániel
„Volt egy úr, lakhelye Piripócs,
Fogkrémmel ette a pirítóst.
Rakott rá ribizlit,
Kérdezték: hogy ízlik?
Azt mondta: finom, csak kicsit sós.”
Ezt az olcsó ponyvaszöveget bárki meg tudná írni.
Ha a gyerekeim Magyarországon születnének, akkor ciki lenne, hogy ők már ebből a proli szövegből érettségiznének.
Úristen. Na, most elszóltad el magad, hogy te nem is vagy jó semmiben.
Én azt írtam, hogy József Attila-díjas. Te pedig Kossuth-díjat írtál. A kettő nem ugyanaz.
Szóval innentől kezdve komolytalan az egész és KAMU.
Ennyit érsz el a nagy arcod miatt.
1. A levelezés és a könyvírás nem ugyanaz. És tudod, sok nő már attól lázba van, ha azt írod van pénzed, meg hasonlók. Legalábbis az interneten ismerkedők 90%-a ilyen. Te ezekbe futottál bele, szóval ne szállj el magadtól emiatt.
2. Valamiért ezen az oldalon az emberek többsége nem akarja meglátni a mondatban azt a két betűs szót, ami megváltoztatja a mondat értelmét, ami az IS. Nem azt írtam hogy költő akarsz-e lenni, hanem hogy költő IS akarsz-e lenni, tehát írói munkád mellett. A kérdésre úgy válaszoltál, mintha nem tettem volna hozzá az is-t. És te akarsz író lenni...
3. Akik ezeket a könyveket keresik, olvassák, azok a népszerűségre mennek. Ritka, felfedezetlen írók műveit keresni, ami sok idő, az olyanok szokták, akiknek nem ez az ízlésük. Mivel ezeket az LL féle könyveket főként a fiatal tini lányok olvassák, akik vagy nem olvasnak, vagy egy népszerű író limonádé könyvét olvassák.
Összekevertem a Kossuth és József Attila díjakat véletlenül, és akkor mi van? Szerinted követem én, hogy miket osztanak ki a modern íróknak?
:))
Amit fent írtam, az attól ugyanúgy áll. Varró, Borsa, Budai és a többiek nem művészek, mivel az ő stílusukat bármikor le tudom koppintani, sőt náluk jobbat is tudok írni, mivel én csak írás alapján mély érzelmeket tudok kelteni az emberekben. A szüzességem is így vesztettem el.
Az, hogy Varró József Attila-díjat kapott, ultra gáz.
József Attila MŰVÉSZ VOLT.
Varró meg egy senki.
Azért, mert sokan követnek valakit, még nem jelenti azt, hogy jó.
Ennyi erővel, 6ix9ine is jobb, mint 2Pac, vagy Biggie.
Utóbbinak le sem kellett írni a szövegeit, hanem fejben összerakta, megjegyezte, és felrappelte.
Bár aki Varróék bűvöletében él, az nem érti Biggie jelentőségét sem.
"A levelezés és a könyvírás nem ugyanaz."
>Számomra majdnem ugyanaz. Történeteket mesélek el sokszor, sajátos írói megfogalmazással.
Párbeszédeket, színes leírásokat illesztek bele.
"És tudod, sok nő már attól lázba van, ha azt írod van pénzed, meg hasonlók. Legalábbis az interneten ismerkedők 90%-a ilyen."
>Még nem volt barátnőd, ezért nem tudsz arról, hogy aki ilyet tesz, az nem csak a találkozásig nem jut el, hanem egyenesen ignorálják a nők. Aki meg eleve gazdag pasikra vadászik, az nem fog lefeküdni valakivel csak azért, mert azt írja, hogy van pénze. Nem volt barátnőd, ezt bizonyítja az is, hogy amint látom, butának nézed a nőket.
De próbálj csak úgy nőt szerezni, hogy levelezésben ilyenket írogatsz, hogy van pénzed. :)
Látom, egyszerűbb neked hinni ebben, mint elismerni, hogy nekem van valódi művészi vénám, így tudok olyat alkotni a csajozásban, amit más pasi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!