Mennyire fogná meg a figyelmed egy ilyen fülszöveg? Megvennéd az adott könyvet?
Egy lány, mélyre ható traumával.
Tudod milyen érzés szeretni és szeretve lenni? Mikor a szüleid megdicsérnek, támogatnak, bíznak benned. Mikor valamit elrontasz, de anyukáddal bármikor megbeszélheted. Örömmel mész haza, várod a szünetet, hisz az iskola maga a pokol számodra. Sok barátod van, akik minden vicceden nevetnek, bárhová veled tartanak. A tökéletes párt keresed, aki kedves, intelligens, határozott, vicces.
Akkor most képzeld el az ellentétét. Mert ez a lány ilyen.
Egy ilyen téma mennyire lehet jó?
#11 Kösz a te véleményedet is.
Kicsit még utána kell néznem a témához illő fülszövegeknek ezek szerint, mert távolról se romantikus.
Nehéz eldönteni, hogy ez ifjúsági könyv-e. A megfogalmazás nem szerencsés. Az 2-5. mondat inkább gyerekkönyvre utal, a többi viszont nem. Viszont még így is meglepő a párkeresés megemlítése, ha az ellenkezőjére is utal (hogy ő nem keres párt).
Az én figyelmem nem keltette fel, nem ígérkezik jónak számomra.
#13 Köszi a véleményed!
Eredetileg a tizenéves korosztálynak, közülük is inkább 15-18 éveseknek akartam írni. Azonban közben rájöttem, hogy akár felnőttnek is lehet élvezetes, a témákat nézve, amiket feldolgoz.
18# Köszi a véleményed!
Gondolkodtam is benne, hogy az első mondatot meghagyom, mert abból lehet jó fülszöveget kialakítani. De a többi kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!