Mennyire fogná meg a figyelmed egy ilyen fülszöveg? Megvennéd az adott könyvet?
Egy lány, mélyre ható traumával.
Tudod milyen érzés szeretni és szeretve lenni? Mikor a szüleid megdicsérnek, támogatnak, bíznak benned. Mikor valamit elrontasz, de anyukáddal bármikor megbeszélheted. Örömmel mész haza, várod a szünetet, hisz az iskola maga a pokol számodra. Sok barátod van, akik minden vicceden nevetnek, bárhová veled tartanak. A tökéletes párt keresed, aki kedves, intelligens, határozott, vicces.
Akkor most képzeld el az ellentétét. Mert ez a lány ilyen.
Egy ilyen téma mennyire lehet jó?
#1, #3
Köszi a véleményed. Számítottam rá, hogy lesz akit nem érdekel ez a téma, zsáner.
Tipikus történet egy lányról,akit nem szeretnek,szerencsétlen,majd jön a herceg a fehér lovon és megváltoztatja a lányt.
Kitaláltam?
7#
Nem szereti a családja. Nem szerencsétlen, sőt tehetséges. És a főszereplő részéről semmi szerelmi szál nincs benne. Szóval...nem.
5, 6
Köszönöm, változtatni fogok a fülszövegen akkor, hogy több infót tartalmazzon a történetről.
"A tökéletes párt keresed, aki kedves, intelligens, határozott, vicces."
Bocsi, ennek milyen az ellentéte? Direkt pusztuló agysejtű, megbízhatatlan drogost keres vagy mi?
Ezt leszámítva sem fogott meg a fülszöveg. Van nekem elég bajom, nincs szükségem arra, hogy szabadidőmben is nyomort olvassak. Tényleg jobb lenne több infó a lányról (ebből pl. nem derül ki, hogy tehetséges bármiben is), illetve a cselekményről.
#9 Köszi a te véleményedet is.
Arra gondoltam, hogy egyáltalán nem akar magának párt. És ezért se állja meg a helyét a szőke herceg fehér lovon történet, ami egyébként kifigurázásra kerül a könyvben. Na mindegy, összeszedem a gondolataim az újításokkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!