Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fülszövegről?

Figyelt kérdés

Hamarosan el kezdek írni egy történetet, azonban eddig csak a fülszöveg született meg. Azt szerettem volna kérdezni, hogy szívesen olvasnátok? Felkeltette az érdeklődéseteket? Mit javítsak? Mire számítotok a történettel kapcsolatban?

(egyébként a sztori címe Hotel Esor, és Wattpadon, illetve Merengőn lesz elérhető, ha minden jól megy)

A kérdéses szöveg:

Henry, a hetvenes évek derekán élő érzékeny texasi kamasz megelégeli kegyetlen édesapja bánásmódját, és az anyja megtakarított pénzéből elszökik a távoli Mexikóba, maga mögött hagyva nyomasztó múltja árnyas titkait. A kihalt dél-amerikai pusztában rögtön ráakad a furcsa Hotel Esorra, és annak bolondos lakóira, akiknek erkölcsessége hamar megkérdőjeleződik a menekülő fiú számára. Azonban Henry képtelen elhagyni a bűvös helyet, mivel itt megismerkedik élete szerelmével, akit csak ,,Ő"-nek nevez, általa pedig kibogozhatatlanul belekeveredik néhány igazán sötét ügybe.

Főszereplőnk belecsöppen a tudatmódosítók, a zene, a szenvedély és a bűn varázslatos világába, de nem szabad elfelejtenünk, hogy ebben a történetben semmi sem az valójában, aminek látszik...

Ha érdekel egy meghökkentő história szenvedélyről, szerelemről, barátságról, gyilkosságról és veszteségről, akkor a Hotel Esor neked való!

Köszönöm szépen előre is a válaszokat! :)

2021. ápr. 21. 11:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem rossz, de fülszöveget a történet elkészülte UTÁN írunk.
2021. ápr. 21. 12:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen-igen, tudom, csak már a sztori vázlatosan megvan, így tudom, hogy nagyjából mit szeretnék írni. :)
2021. ápr. 21. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Én is először szoktam fülszöveget írni, mikor már nagyjából levázlatoltam a sztorit. Érdekesnek tűnik a történet, szívesen elolvasnám, ha felteszed valahová. :)
2021. ápr. 21. 12:50
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem olvastam a könyved, úgyhogy ezt csak érzésre mondom, de nekem olyan hatása van, mintha élből elspoilerezted volna a fél könyvet.
2021. ápr. 21. 13:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, effajta szokott lenni egy fülszöveg, de a "távoli" szót vedd ki a Mexikó elől, mert tök közel van Texashoz...
2021. ápr. 21. 13:48
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
Túl sok spoiler, tömeg , unalmas de nem rossz
2021. ápr. 21. 16:37
 7/13 A kérdező kommentje:

Ezt kifjejtenéd bővebben?

2021. ápr. 21. 16:52
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

Erőltetett. Valahogy olyan iskolai fogalmazás-szerű.

A másik meg... mennyit tudsz te a 70-es évekről, főleg Amerikáról és Mexikóról? Amúgy Texas tényleg pont közel van Mexikóhoz. Már önmagában ez nem túl bíztató. Meg ez, hogy szenvedély, meg szerelem. Valahogy nekem nem hangzik túl hitelesnek egy kamaszlánytól.

2021. ápr. 21. 17:59
 9/13 A kérdező kommentje:

A frissítített szöveg:

(egyébként azért írtam távolit, mert az a hely, ahol végül kiköt Henry, az igen távol fekszik Texastól, és mivel Mexikó óriási, nem lehet így vonatkoztatni, de értem a javítást)

Henry, a hetvenes évek derekán élő érzékeny texasi kamasz megelégeli kegyetlen édesapja bánásmódját, és az anyja megtakarított pénzéből elszökik a lehetőségekkel teli Mexikóba, maga mögött hagyva nyomasztó múltja árnyas titkait. A kihalt dél-amerikai pusztában rögtön ráakad a furcsa Hotel Esorra, és annak bolondos lakóira, akiknek erkölcsössége hamar megkérdőjeleződik a menekülő fiú számára. Azonban Henry képtelen elhagyni a bűvös helyet, mivel itt megismerkedik élete szerelmével, akit csak ,,Ő"-nek nevez, általa pedig kibogozhatatlanul belekeveredik néhány igazán sötét ügybe.

Főszereplőnk belecsöppen a tudatmódosítók, a zene, a szenvedély és a bűn varázslatos világába, de nem szabad elfelejtenünk, hogy ebben a történetben semmi sem az valójában, aminek látszik...

Ha érdekel egy meghökkentő história szenvedélyről, szerelemről, barátságról, gyilkosságról és veszteségről, akkor a Hotel Esor neked való!

#8-as,

Emiatt nem kell agódnod, főleg azért sem, mert nem vagyok kamaszlány, valamint folyamatosan kutatok a témában, nagyszabású és mély érzelmekben, illetve tapasztalatokban pedig bővelkedem :)

2021. ápr. 21. 18:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2021. ápr. 21. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!