Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen E-könyv olvasót ajánlan...

Milyen E-könyv olvasót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék magamnak egy e book olvasót venni. Nem vagyok már mai csirke,60 éves leszek lassan. Olyan kellene,ami nem bántja a szemet (de talán mind ilyen). Nem tudom,lehet találni 20 ezer körül is jót,vagy a jobban 50 körül kezdődnek? Vélemények is érdekelnek,mennyire lehet megszokni? Egész életemben papir alapon olvastam,de szeretnék nyitni,jó lenne ha utazók nem hurcolasznk magammal még a könyveket is,plusz nem kellene mindig helyhiannyal is küzdenem. Köszönöm előre is,boldog új évet!
2024. jan. 1. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes inkább kifizetni a minőséget és beruházni egy 50 ezres vagy attól drágábba. Nekem is és több barátomnak is volt olcsóbb, de kivétel nélkül tönkre is mentek 2-4 év alatt, aki meg drágábbat vett és minőségit az már 10+ éve használja.

Kérdezd az eladót az elektronikai üzletben, melyik a tartós.

2024. jan. 1. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes egy picit többet áldozni rá, ezek nem avulnak el úgy, mint a telefonok, sok-sok évig lesz hűséges társad, nem kell kétévente cserélgetni. :)

Én azt mondanám, Kindle vagy Pocketbook, más márkában kár gondolkodni. (Én Kindle-párti vagyok.)

Azt gondold végig:

- fontos e a magyar nyelvű menü?

- kell-e, hogy vízálló legyen?

- milyen megvilágítást akarsz? Legyen benne meleg fény, éjszakai mód?

- hogy állsz az érintőképernyővel? Fontos, hogy legyenek rajta gombok is, vagy nem zavar, ha simogatni kell?

Ezek mentén gyorsan le tudod szűkíteni a kínálatot. :)

2024. jan. 1. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Két fő kategória van, Kindle vagy nem Kindle. Az előbbieket az Amazon csinálja elsősorban a saját, főleg angol nyelvű műveket tartalmazó könyváruházához. A felület tudtommal nem magyar, de nincs gondja a magyar nyelvű (persze máshonnan származó) könyvekkel, és kényelmesen használhatók. A többi közül errefelé a PocketBook és az Onyx a legnépszerűbb gyártó, sok innovációval, de vannak alaptípusok is. A kijelzők gyakorlatilag ugyanazok kisebb eltérésekkel, egy cég gyártja őket. 30e Ft alatt kb. 10 éves technológiát kapsz. Akkor már inkább vegyél használtat.
2024. jan. 2. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!