Összességében melyik e-book olvasót ajánljátok?
Hetek óta olvasgatom a róluk alkotott véleményeket, én sem tudok dönteni.
Árukeresőn találsz tapasztalatokat hozzá, nem egyszerű, én még mindig homályban vagyok.
Arukeresot vegig olvastam,tenyleg nem egyszeru.
Budapesten szerintetek Media Marktban van lehetosegem mindkettot kezbe venni?
Egyebkent koszonom a valaszokat!
Kindle. Ismertebb márka, saját tapasztalat alapján elpusztíthatatlan, örökké jó... feltéve ha valaki nem ül rá, és hajlik el a kijelzője kb 20 fokkal... de még úgy is működött a fél kijelzője! :D
Mióta elpusztították fizikailag a fent ismertetett módon a régebbi Kindle olvasómat, én is egy Paperwhite 4-et nyúzok. Amúgy őszintén szólva túl sok fejlődés nincs ebook oldavó fronton 10 éve. Mondjuk nekem annyiban jobban tetszettek a régi olvasók, hogy nem érintőképernyősek voltak. Ha visszafele lapoznék, akkor sokszor "téveszt" az olvasó és előre megy... vagy csak én lapozok bénán.
PDF olvasásra SEMELYIK e-ink-es kijelző nem lesz jó. Nagyon nem erre van kitalálva.
Ha PDF-et szeretnél olvasni (ami önmagában is egy szenvedés), akkor azt egy laptopon, vagy egy jó nagy tableten érdemes csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!