Összességében melyik e-book olvasót ajánljátok?
Továbbra is köszönöm az új válaszokat, mindegyik hasznos!
A pdf formátum nem lesz akadály, nem arra használnám. Ncoreról szeretnék könyveket letölteni, ott néztem hogy a legtöbb könyv formátuma epub. Ezeket ha gépen átkonvertálom akkor már a Kindle is fogja tudni kezelni?
Illetve az angolom sem túl acélos, de boldogulok vele, mennyire nehéz ebben az esetben az angol menüs Kindle kezelése szemben a Pocketbook-kal?
"Ncoreról szeretnék könyveket letölteni, ott néztem hogy a legtöbb könyv formátuma epub. Ezeket ha gépen átkonvertálom akkor már a Kindle is fogja tudni kezelni?"
Igen. Én még külön programot sem tartok ilyenbe. Szimplán beírod a google-ba, hogy epub to mobi converter (vagy nyilván amit szeretnél) és lesz egy tucatnyi ingyenes oldal, ami ezzel foglalkozik. Kb fél perc az egész művelet.
"Illetve az angolom sem túl acélos, de boldogulok vele, mennyire nehéz ebben az esetben az angol menüs Kindle kezelése szemben a Pocketbook-kal?"
Bekapcsolod az ebookot, ráböksz egy könyvre és olvasod. Ennyi kb. az egész interakció, amit csinálni fogsz vele. Persze lehet egy csomó mindent állítgatni, de garantálom, hogy semmit sem fogsz gyakran piszkálni, vagy hát leginkább soha. Maximum a fényerőt fogod állítgatni, de ahhoz sem kell angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!