Véleményeznétek az egyik könyvem elejét?
Figyelt kérdés
Küldenék belőle egy részletet, nem túl hosszú. 3000 szó körül van.
Romantikus lmbtq könyv.
Ez még nem a végleges verzió, folyamatosan fejlesztek rajta.
Szeretném jobban átlátni a hibáimat, hogy tudjam, mit érdemes rajta javítani, ezért megmutatnám néhány idegennek.
2023. szept. 10. 10:45
1/12 anonim válasza:
Milyen az az lmbtq könyv? Minek a rővidítése? Eddig csak krimit meg thrillert meg törtenelmit meg ilyeneket ismertem.
2/12 anonim válasza:
#2 szóval ez a könyv a saját neméhez is vonzódik, illetve különös is? :)
3/12 anonim válasza:
Mindketten tudjuk,hogy úgy értette,hogy szerepelnek benne melegek.
4/12 anonim válasza:
#4 tehát akkor heteroszexuálisok nem is szerepelnek benne?
5/12 anonim válasza:
Kérdezd meg a kerdezot.en csak válaszoltam egy kérdésre.
Az ő könyve lesz nem az enyém.
6/12 anonim válasza:
#6 de te azt mondtad hogy tudod hogy értette.
7/12 anonim válasza:
Jól van teljesen vicces vagy,oké.
8/12 anonim válasza:
Lefóliázva küld, csak ne nekem.
A témában vannak remekművek. Regények, filmek is. Csak az a bibi, hogy amióta parádézgatnak a melegek, megszaporodott a szemét. Olyan könyvre nem vagyok vevő, ami a másság bármilyen formáját élteti, és hű de nagyon el vannak ők nyomva.
10/12 anonim válasza:
Nekem küldheted
Első tanács: Ne a gyakorin akard hogy értékeljék a könyved itt valsz csak trollkodni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!