Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért szidjátok a gyakorin...

Miért szidjátok a gyakorin Leiner Laurát?

Figyelt kérdés
Szerintem abszolút tehetséges,kedves írónő. Nem értem hogy ezen a platformon miért fikázzák vagy tartják cikinek a munkásságát.
2023. szept. 6. 19:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Azért, mert kamaszoknak ír valaki, még nem kelle lebutítottnak lennie. Szerintem.
2023. szept. 7. 17:21
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Semmi extra. Amikor még fiatalabb voltam, én is nagyon szerettem a Szent Johanna gimit, de már képtelen lennék újraolvasni. És nem azért, mert zavar, hogy tudom mi fog történni, mert annyi év után biztos van pár dolog, amire nem emlékszem.

A könyvei szólnak egy korosztálynak, és ennyi. Utána már nem szórakoztató. Visszagondolva nosztalgikus, de újra nem olvasnám, mert elrontaná az emléket.

Egyébként a művei valamire jók így is. Remek eszköz lehet arra, hogy megszerettesd az olvasást egy fiatallal. Ott az SzJg, a főszereplő annyira basic és unalmas, hogy bárki tud vele azonosulni, mert nincs benne semmi egyedi. Ez pedig fiatalon jó érzés, megnyugtató. Általános suliban 12-14 évesen pont erre vágyik valaki a korosztálynak egyáltalán nem megfelelő Egri csillagok és társai után.

Ez egy pozitív olvasmányélmény lehet, ami afelé visz, hogy többet olvass, később másokat is. Én is így kezdtem

2023. szept. 8. 09:54
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
10: Nem mindegy a hogyan.
2023. szept. 8. 13:31
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
lebutitott könyveket ír? na vajon miért? mert a mai korosztálynak ez kell.. Veszik és viszik a könyveit mint a cukrot.. A legolvasottabbak közt van a tinik közt. UGyan minek változtatna? Ő is meg akar élni. Elég megnézni a korábbi könyveit hogy belásd tud(na) ő máshogy is írni. Az ő dolga tényleg, lehet azon vitatkozni, gyengék -e a könyvei, de valszeg direkt ír biztonsági módon, mert jól keres vele. Az meg, hogy itt szidják, vagy fb-on , csak nevet rajta mert így is jól megszedi magát.
2023. szept. 8. 18:46
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Azért, mert megszedi magát, még nem kell az egekig magasztalni. Ismerek én olyan embert, aki megszedte magát, nem legális úton. Ne legyen már tisztes vállalkozónak kikiáltva, mert milyen okos, hogy az út szélén az összes lány neki keres. :)
2023. szept. 8. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
van egy réteg akinek tetszik amit ír. Nem kötelező mindenkinek szeretnie, de jó üzletember valljuk be. Az írók vagy azért írnak, hogy terjesszenek valami üzenetet, vagy meg akarnak élni és vagy mind a kettő.. Semmi elitélendőt nem csinál. ÉS nem butább sem hülyébb senki aki olvassa a könyveit..
2023. szept. 8. 19:17
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Nem szidjuk, vagy fikázzuk. Csak ha valaki megkérdezni, mit gondolunk, leirjuk hogy miért nem jön be. Kulcsszó a "miért", jellemzően mindig van valamilyen indoklás. Én pl azért nem estem tőle hasra mert dimenziótlan karakterei vannak, akik nem fejlődnek sehova és sokszor nem is valószerűek.

Arrol meg nem a válaszadók tehetnek, hogy sok a LL-ról szóló kérdés.

2023. szept. 8. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!