Miért szidjátok ennyire a Gázkonvektoros fűtést?
Most át néztem az ezzel kapcsolatos kérdéseket is.
Sokan ezeket írták: nem biztonságos, karban kell tartani, drága, nincs fűtőértéke.
Nálunk is Gázkonvektor van és érdekes nálunk biztonságos, soha nem volt karban tartva, nem drága a gázszámla nem szokott sok lenni, nagyon jól fűt. Általában november elejétől március végéig megy a konvektor itt.
Nem biztonságos- kéményes talán rosszabb, de a parapetes? -Honnan vetted?
Karban kell tartani- mint minden mást,is.
Drága- mihez képest? Darabonként van veszteséged, kicsit gyengébb hatásfok.
Nincs fűtőértéke- a gáznak van, a lemezt nem égetjük el.
Kérdezőhöz:egyszerűen átemeltem a kérdésed a válaszomhoz, mert pont ugyanez a véleményem.
...."Nálunk is gázkonvektor van és érdekes nálunk biztonságos, soha nem volt karban tartva, nem drága, a gázszámla nem szokott sok lenni, nagyon jól fűt. Általában november elejétől március végéig megy a konvektor"...
Annyival egészíteném ki, hogy a mi házunk kívül-belül szigetelt, jó a hőtartása. A legjobb a húsz éves üvegablakos konvektor-kandalló...de a többi is hibátlan. Ősszel csak egy kattintás, és ég az őrláng. Gázkészülék szerelő még soha nem kellett. A többi konvektor harminc éves(azóta van gáz)
Nem kell szerelni,mert jol mukodik.
Kattog,de nem veszes es siman alszunk tole.
En egyszeruen imadom!! Ez az egyetlen kedvenc futesfajtam!! Parapettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!