Miért szidjátok a gyakorin Leiner Laurát?
Hogy kedves-e, azzel nem akarok vitázni, biztosan az, nem ismerem. Viszont ez az írói munkásságán nem változtat. Lehet ő akármilyen kedves, ha nem jó író.
Én azért nem szeretem, mert semmilyen könyveket ír. Semmit mondó, gyerekes, tingli-tangli könyvei vannak. Önmagában még ez sem akkora baj. De szerintem meg pont egekig magasztalja a sok gyerek és gyerekes rajongója.
Mikor ilyeneket hallok, hogy ZSENIÁLIS, meg a legjobb író, akkor nevetnem kell.
Volt egy időszak, mikor itt az oldalon minden második kérdés a Szent Johanna Gimiről szól. De tényleg, hogy mi hányadik oldalon van, meg hogy melyik fiú karakter a legjobb, meg hasonlók. Baromi unalmas volt.
Én pl. nem szidom, csak véleményt mondok, és nem róla, hanem az írásairól.
Ha elolvas az ember több száz másik, minőségibb könyvet, nem nehéz belőni, hogy Laura munkái milyen szinten mozognak. (És nem csak szépirodalomra gondolok, rengeteg jó szórakoztató könyv van, ifjúsági is nem kevés)
Ha az ember eddig csak könnyed vagy ponyva könyveket olvasott, akkor persze lehet Laura kiemelkedő, mert viszonylag jó humora van, és olvasmányosan ír.
Szóval akik nem szeretik, azok mögött inkább tapasztalatok vannak szerintem.
"Gyerekes"- Nem lehet hogy ... gyerekeknek ír? :D
Én semmit nem olvastam tőle, de most halál komolyan kérdezem. Miért baj az, ha egy írónő egy adott korcsoportnak ír? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!