Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért szidjátok a gyakorin...

Miért szidjátok a gyakorin Leiner Laurát?

Figyelt kérdés
Szerintem abszolút tehetséges,kedves írónő. Nem értem hogy ezen a platformon miért fikázzák vagy tartják cikinek a munkásságát.
2023. szept. 6. 19:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Azt írtad pont le, hogy "szerintem". Ez a te véleményed, míg másnak az, hogy tehetségtelen vagy épp gyermeteg munkái vannak. A miértre a válasz talán az, hogy azért, mert van akinek az ízlésének nem megfelelő
2023. szept. 6. 19:55
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem nevezném tehetségesnek azt, akinek a könyveiből max 5 év alatt teljesen kinőnek az emberek.
2023. szept. 6. 20:15
 3/17 anonim ***** válasza:
88%

Hogy kedves-e, azzel nem akarok vitázni, biztosan az, nem ismerem. Viszont ez az írói munkásságán nem változtat. Lehet ő akármilyen kedves, ha nem jó író.

Én azért nem szeretem, mert semmilyen könyveket ír. Semmit mondó, gyerekes, tingli-tangli könyvei vannak. Önmagában még ez sem akkora baj. De szerintem meg pont egekig magasztalja a sok gyerek és gyerekes rajongója.

Mikor ilyeneket hallok, hogy ZSENIÁLIS, meg a legjobb író, akkor nevetnem kell.

Volt egy időszak, mikor itt az oldalon minden második kérdés a Szent Johanna Gimiről szól. De tényleg, hogy mi hányadik oldalon van, meg hogy melyik fiú karakter a legjobb, meg hasonlók. Baromi unalmas volt.

2023. szept. 6. 20:22
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
#3 sajnos most sem jobb a helyzet, csak épp nem ez van terítéken. :)
2023. szept. 7. 00:13
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Van egy értelmi szint és életkor amikor nagyon be tud találni (különben nem lenne ilyen népszerű), aztán 5-10 év múlva visszatekintve már kínos lesz. Ez kb. akkora felhajtás, mint oviban a sláger mesék - van egy szűk kör akinek hype és erről szól minden, majd utána kinövik.
2023. szept. 7. 09:50
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Azért nem jók, mert nem adnak semmi maradandó értéket. Az irodalomban - igen, a szórakoztató irodalomban is - fontos ez. Egy mese (vagy ifjúsági regény) akkor is jó, ha elvileg kinőttél belőle, tehát nem korfüggő. Leiner Laura írásainál szembetűnő, hogy sok olvasója elég hamar kinő belőle, és utólag már "látja a hibáit". Akik nem, azok vagy nagyon elnézőek, vagy alapvetően lektűrt olvasnak. (Persze kivétel is biztosan van.) Az igénytelen könyvek is kellenek persze (van akinek), szórakozásra pl. De akkor kezeljük a helyükön őket, és ne csináljunk belőlük azt, amik nem. LL ponyvát ír. Tizenöt éve is azt írt, és 20+ könyv, 10+ év után sem fejlődött kb. semmit
2023. szept. 7. 09:53
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Én pl csak az Szjgt nem szeretem, a tobbi konyve tetszett. Az Szjgvel az volt a problémám hogy Reni egy nyomorgó semmitmondó pics@ volt. Meg tudtam volna fojtani. Cortez meg egy seggarc fuckboy. És tipikus nyomi konyvmoly csaj belezúg a Shawn Mendes kinézetű seggfej fuckboyba aztán osszejonnek.
2023. szept. 7. 10:58
 8/17 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es! A Szent Johanna gimi mondjuk tényleg eléggé felejtős olvasmány. De mondjuk az IOV trilógiáknak rengeteg mondanivalója van.
2023. szept. 7. 11:18
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

Én pl. nem szidom, csak véleményt mondok, és nem róla, hanem az írásairól.

Ha elolvas az ember több száz másik, minőségibb könyvet, nem nehéz belőni, hogy Laura munkái milyen szinten mozognak. (És nem csak szépirodalomra gondolok, rengeteg jó szórakoztató könyv van, ifjúsági is nem kevés)

Ha az ember eddig csak könnyed vagy ponyva könyveket olvasott, akkor persze lehet Laura kiemelkedő, mert viszonylag jó humora van, és olvasmányosan ír.

Szóval akik nem szeretik, azok mögött inkább tapasztalatok vannak szerintem.

2023. szept. 7. 11:22
 10/17 Sunshinedoll ***** válasza:
47%

"Gyerekes"- Nem lehet hogy ... gyerekeknek ír? :D

Én semmit nem olvastam tőle, de most halál komolyan kérdezem. Miért baj az, ha egy írónő egy adott korcsoportnak ír? :D

2023. szept. 7. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!