Hol találok olyan személyt (vagy lenne-e itt olyan?), aki vállalná, hogy elolvas egy rajongói fordítást, és megjelöli nekem azokat a részeket, amik nem teljesen érthetőek, vagy kicsit furák?
38890 szó, 90 oldal (A4, Calibri, 12).
Támáját tekintve monster romance.
Konkrétan: [link]
Morcos kráken férfi + életvidám ember nő. De mindkettőre ráférne egy pszichológus a sok múltbéli trauma miatt.
Szex is van benne, már most szólok, a csápok miatt nem is akármilyen...
A könyv fülszövege:
Catalina csak azért kötött alkut a démonnal, mert nem volt hová mennie. A világ minden adandó alkalommal belerúgott, ezért túlságosan is örül, hogy maga mögött hagyhat mindent, amit eddig ismert. Mi a legrosszabb, ami történhet?
Nem számít arra, hogy elárverezik egy krákennek.
Thane rideg és távolságtartó... de nem kegyetlen. Mivel el vannak szigetelődve, Catalina azon kapja magát, hogy újra és újra a társaságát keresi. De mi lesz amikor végül beleegyezik, hogy betartsa az alku rá eső részét?
Akkor válnak igazán érdekessé a dolgok.
De csak hét évet adott a démonnak az életéből, és amikor az idő letelik, nem lesz más választása, mint hátrahagyni a krákent, aki elrabolta a szívét, és visszatérni abba a világba, amely nem akarja őt.
Tervben van még a többi kapcsolódó könyv is, ha valaki nem szeretné a csápokat, de amúgy érdekelné a dolog.
A linket elküldtem privátban. :)
Határidő nincs. Főleg mert előbb le szeretném fordítani az eddig kijött 4 (+3) valamennyire összefüggő könyvet, s csak utánna teszem közzé. Az meg nem most lesz.
A lényeg, hogy simán elolvasod, mint egy bármelyik másik könyvet, s ha úgy érzed, hogy valamit nem értesz, vagy nagyon furán van egy mondat megfogalmazva, azt valamilyen formában jelzed. pl:
- A feltöltött dokumentumba beleszerkesztesz egy sárga vagy bármilyen színű kiemeléssel.
- Letöltöd a docx fájlt, abban emeled ki a problémás részeket, s majd ha kész, visszaküldöd nekem.
- Vagy ha inkább valami e-book olvasó alkalmazással olvasnád, biztos van abban valamilyen kiemelés, ami aztán majd kiliztázza a kiemelt részeket, stb. Nekem az is elég, ha van egy felsorolás a problémás részekről.
Csak annyi kérésem lenne, hogy ne oszd tovább, mert szeretném, ha csak akkor kerülne ki a netre, ha teljesen kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!