Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angol hallás értéshez merre...

Angol hallás értéshez merre vannak jó netes anyagok? Ahol szépen érthetően beszélnek angolul és fordítást is meg lehet nézni hozzá?

Figyelt kérdés
Ingyenes érdekel. Közepes szint.
2014. máj. 31. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fordítás ritkán van, de én a helyedben a korábbi középszintű érettségiket nézném, van megoldókulcs, és emlékeim szerinte elég szépen beszélnek. Vagy ha konkrét nyelvvizsgára készülsz, akkor annak az anyagai között keresnék. Ezt egyébként is meg lehet próbálni, szinte mindig van fönt mintahanganyag.
2014. máj. 31. 19:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi , megnézem.

Várom a további válaszokat.

2014. máj. 31. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Torrent oldalakon az összes film... :) Az sokat számít!
2014. jún. 2. 13:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem,hogy az eredeti angol szöveggel jobb lenne ,tehát nem rövidített felirattal.
2014. jún. 2. 14:00
 5/5 anonim válasza:

Ilyen oldalakat nem tudok, de ha hallásra akarast gyakorolni nézz videosokat. Én szemely szerint sokat nézek és szépen/érthetően beszelnek.

Ott van pl Pewdiepie, vagy sok mas videós. Ha nem találsz irj egy üzenetet és majd listazok egyet.

2015. jan. 2. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!