Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek Ginny és Harry...

Szerintetek Ginny és Harry összeillenek?

Figyelt kérdés
Indokoljátok is meg, légyszi.

2023. aug. 20. 22:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

A filmek alapján egyáltalán nem. Szamomra csak egy erőltetett oknak tűnik, hogy Harry a Weasley családhoz tartozzon.

Nekem Harry&Hermione a best páros <3

2023. aug. 20. 22:42
 2/18 anonim ***** válasza:
90%

2x olvastam a könyveket. Nekem az teljesen abszurd, hogy valaki szerelmes legyen kicsi korától kezdve egy személybe akit személy szerint nem is ismer. A bátyja legjobb barátja legyen és még össze is jöjjön vele. Nekem ez valahogy nem áll össze. Egyetértek az elsővel,hogy tényleg ez csak arra volt jó, hogy a Weasley családhoz tartozzon. Bár szerintem ha mást vesz el Harry, Molly akkor is a fiaként szerette volna...

Ebben nem vagyok biztos, de mintha az írónő is mondta volna, h Harry-nek Hermione-való kellett volna osszejonnie csak az írás kezdetekor kitalálta a RonxHermione párost ezért lett ez

2023. aug. 20. 23:01
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Nekem egyértelműen a Harry & Hermione páros tetszett volna inkább... :(
2023. aug. 20. 23:16
 4/18 anonim ***** válasza:
89%

„mintha az írónő is mondta volna, h Harry-nek Hermione-való kellett volna osszejonnie csak az írás kezdetekor kitalálta a RonxHermione párost ezért lett ez”

JKR erre a hírhdt interjú után jött rá, amikor beleolvasott a fórumokba, és rádöbbent, hogy a hardcore rajongók többsége mit gondol...

(Meg ugye eleve a saját kapcsolatairól mintázta a dolgokat...)

2023. aug. 21. 05:04
 5/18 anonim ***** válasza:
91%

A filmek alapján kb. értelmetlen a Ginny-Harry szál, főleg hogy Ginny alig szerepelt a filmekben, és a filmek alapján kb. alig tudunk meg róla valamit.

Nem rosszak a filmek (habár nem a sztori, hanem elsősorban a hangulat miatt kedvelem őket), de szerintem iszonyatosat dobott volna rajta egy Harry-Hermione szerelmi szál. Legalábbis ha jól meg van írva és megtartják a filmsorozatba illő egyedi hangulatot.

2023. aug. 21. 06:20
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Kloves mindig meg is kapta, hogy látszik a forgatókönyvein, hogy nagyon szeretné a HH-szálat létrehozni!
2023. aug. 21. 07:32
 7/18 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem igen, és a Ron-Hermione párossal sincs semmi gond, bármit is akart utólag belemagyarázni Rowling. Amúgy sosem értettem ezt az "összeillenek-e" kérdést... Attól, hogy random emberek szerint XY páros "nem illik össze", az érzések nem változnak, még egy történetben sem.

Sokkal erőltetettebb, hogy a főszereplők közül kvázi mindenki egymással jött össze, vagy valaki ismerttel (George-Angelina, Neville-Hannah, még Luna is Newt leszármazottjával)... Viszont ez egy mese, úgyhogy elfogadható.

Egyébként engem a Harry Potterben pont a szerelmi szálak izgattak a legkevésbé. Az 5-6-ban is falnak megyek tőle néha.:)

2023. aug. 21. 09:53
 8/18 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó vagyok, az indok kimaradt, bár mások sem hoztak rá:)

Összeillenek, mert mindketten erős karakterek, céltudatosak, bátrak, Harry tökfejségét Ginny teljesen kiegyensúlyozza a vagányságával. A Harry-Hermione shipet sosem értettem, az egész könyvsorozatban fixen barátság mindenféle más töltet nélkül. Még meg is fogalmazza Harry, hogy Hermionével annyira nincs közös témája se, ez a 4. és a 7. részben is jól látszik. Az összetartó kapocs nagyon sokszor Ron. Plusz Harry nem tudott volna mit kezdeni soha Hermione érzékenységével, szkepticizmusával, ellenben Ron simán felnőtt a lányhoz, bármilyen is volt előtte.

Rowlingot sem értem, ha megír valamit tökéletesen érthetően, utólag mit magyarázkodik? Mondjuk nem ez az első tőle.

2023. aug. 21. 09:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is a Hermione-Harry kapcsolatot tartottam volna indokoltnak, már sokan megírták miért.

Amúgy amibe esetleg láttam volna fantáziát, az egy Luna-Harry páros. A fura lány, aki azért mindig megérti a főhőst, jól elbeszélgetnek, hasznos véleménye van... szerintem ezerszer jobb lett volna, mint ez a semmiből előrángatott Ginny. Hozzáteszem én csak a filmet láttam, lehet hogy a könyvek jobban felvezetik hogy miért Ginny-vel jön össze.

2023. aug. 21. 15:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#5-ös vagyok. Ahogy a #9-es írja, egy Luna-Harry szál is nagyon érdekes lett volna, és akár még a sztoriba is új elemeket iktathatott volna az író azon keresztül (pl. mindkettõjük személyes és mély tapasztalatai a halállal, stb.).
2023. aug. 21. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!