Szerintetek Ginny és Harry összeillenek?
A filmek alapján egyáltalán nem. Szamomra csak egy erőltetett oknak tűnik, hogy Harry a Weasley családhoz tartozzon.
Nekem Harry&Hermione a best páros <3
2x olvastam a könyveket. Nekem az teljesen abszurd, hogy valaki szerelmes legyen kicsi korától kezdve egy személybe akit személy szerint nem is ismer. A bátyja legjobb barátja legyen és még össze is jöjjön vele. Nekem ez valahogy nem áll össze. Egyetértek az elsővel,hogy tényleg ez csak arra volt jó, hogy a Weasley családhoz tartozzon. Bár szerintem ha mást vesz el Harry, Molly akkor is a fiaként szerette volna...
Ebben nem vagyok biztos, de mintha az írónő is mondta volna, h Harry-nek Hermione-való kellett volna osszejonnie csak az írás kezdetekor kitalálta a RonxHermione párost ezért lett ez
„mintha az írónő is mondta volna, h Harry-nek Hermione-való kellett volna osszejonnie csak az írás kezdetekor kitalálta a RonxHermione párost ezért lett ez”
JKR erre a hírhdt interjú után jött rá, amikor beleolvasott a fórumokba, és rádöbbent, hogy a hardcore rajongók többsége mit gondol...
(Meg ugye eleve a saját kapcsolatairól mintázta a dolgokat...)
A filmek alapján kb. értelmetlen a Ginny-Harry szál, főleg hogy Ginny alig szerepelt a filmekben, és a filmek alapján kb. alig tudunk meg róla valamit.
Nem rosszak a filmek (habár nem a sztori, hanem elsősorban a hangulat miatt kedvelem őket), de szerintem iszonyatosat dobott volna rajta egy Harry-Hermione szerelmi szál. Legalábbis ha jól meg van írva és megtartják a filmsorozatba illő egyedi hangulatot.
Szerintem igen, és a Ron-Hermione párossal sincs semmi gond, bármit is akart utólag belemagyarázni Rowling. Amúgy sosem értettem ezt az "összeillenek-e" kérdést... Attól, hogy random emberek szerint XY páros "nem illik össze", az érzések nem változnak, még egy történetben sem.
Sokkal erőltetettebb, hogy a főszereplők közül kvázi mindenki egymással jött össze, vagy valaki ismerttel (George-Angelina, Neville-Hannah, még Luna is Newt leszármazottjával)... Viszont ez egy mese, úgyhogy elfogadható.
Egyébként engem a Harry Potterben pont a szerelmi szálak izgattak a legkevésbé. Az 5-6-ban is falnak megyek tőle néha.:)
Utolsó vagyok, az indok kimaradt, bár mások sem hoztak rá:)
Összeillenek, mert mindketten erős karakterek, céltudatosak, bátrak, Harry tökfejségét Ginny teljesen kiegyensúlyozza a vagányságával. A Harry-Hermione shipet sosem értettem, az egész könyvsorozatban fixen barátság mindenféle más töltet nélkül. Még meg is fogalmazza Harry, hogy Hermionével annyira nincs közös témája se, ez a 4. és a 7. részben is jól látszik. Az összetartó kapocs nagyon sokszor Ron. Plusz Harry nem tudott volna mit kezdeni soha Hermione érzékenységével, szkepticizmusával, ellenben Ron simán felnőtt a lányhoz, bármilyen is volt előtte.
Rowlingot sem értem, ha megír valamit tökéletesen érthetően, utólag mit magyarázkodik? Mondjuk nem ez az első tőle.
Én is a Hermione-Harry kapcsolatot tartottam volna indokoltnak, már sokan megírták miért.
Amúgy amibe esetleg láttam volna fantáziát, az egy Luna-Harry páros. A fura lány, aki azért mindig megérti a főhőst, jól elbeszélgetnek, hasznos véleménye van... szerintem ezerszer jobb lett volna, mint ez a semmiből előrángatott Ginny. Hozzáteszem én csak a filmet láttam, lehet hogy a könyvek jobban felvezetik hogy miért Ginny-vel jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!