D-Mano kérdése:
Van ilyen könyv vagy film, ami arról szól, hogy az új mostohaanya utálja az új mostohagyerekeit, de lassan megszereti őket??
Figyelt kérdés
🇭🇺 Csakis eleve magyar, vagy magyarra lefordított könyvek érdekelnek, és olyan filmek, amikhez legalább magyar felirat elérhető.2023. aug. 20. 21:34
2/3 anonim válasza:
Az Édesek és mostohák című film hasonló ehhez, bár ott a mostohaanya soha nem "utálja" a gyerekeket igazából, csak idő kell nekik, hogy valóban elkezdjenek kötődni, és ezt mutatja be a film. Én nagyon szeretem, szerintem elég szívmelengető, és nagyon jó őszi hangulata van, szeptember-október környékén mindig meg szoktam nézni már csak az atmoszférája miatt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!