Tudod, hogy mi a válasz arra, hogy mi az élet, a világmindenség meg minden?
Figyelt kérdés
Szavazz, kérlek. Gyors felmérést szeretnék csinálni, hogy az emberek kb. mekkora része ismeri :D2023. aug. 9. 12:21
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
2/10 Grimfox válasza:
Aki olvasta/látta a Galaxis Útikalauz Stopposoknak-ot, az tudja. De azt tudod e, kedves kérdező, hogy ezzel a válasszal mire utalt Douglas Adams.
3/10 A kérdező kommentje:
Szerette a programozási nyelveket - aki ezt a választ adta a könyvben, szintén egy számítógép volt.
Az ASCII nyelvben (az egyik legalapvetőbb) a 42-es karakter a csillag (*), ami egy "joker" karakter, képes más karaktereket helyettesíteni.
Tehát az élet, a világmindenség meg minden?
42.
*.
Bármi, amit szeretnél.
2023. aug. 9. 13:51
4/10 anonim válasza:
42
Ez könnyű volt.
A követekző kérdésed kitalálásáig pedig olvasgasd ezt, sok szeretettel!
Ó, pirsönő morgolosta
Vizelevényeid mint a
többözös rejtjeméh hátán a szederjes gennyekély.
Huss, fohászom száll feléd
kedvelátos zümmögényem!
Abroncskodón körbesarj suhogó pettyeleveddel,
mert szétmarcangolom takonybibircsókjaidat
pacagánycsökömmel, meglásd!
6/10 anonim válasza:
Igen gyors vagy EMI. Látod ezért mondtam le 10 évvel ezelőtt, mert én tudtam ezt. Én nem vagyok ilyen gyors és pénzem sincs.
7/10 Grimfox válasza:
Igen. Ez az egyik jelentése. A másik, ha a számjegyeket az angol ABC-hez rendeled. D, és B. Don't worry, Be happy. Ami ugyanoda vezet, mint a *. Tegyél, amit akarsz, legyél boldog, nem érdemes aggódni.
8/10 Grimfox válasza:
Minden random dolgot ide raknak, amiről nem tudják megmondani, hova való. Legutóbb ha jól rémlik, valami számítástechnikai dologgal futottam össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!