Programozókkal, frontend főleg, de backend is, lehetne itt ismerkedni?
Mégiscsak jobb ha van közös téma. Olyan aki azért legalább junior.
Ha van itt olyan aki unatkozik néha, vagy esetleg motiválatlan néha. Mindegy hogy férfi vagy nő.
De ez itt nem a társkereső alkategória, kicsit eltévedtél 2-es. :)
1.
Comenius Logo
Nem ismerem ezt sajnos, ez jó? Jó a google-ba beütöttem de pont ez ami helyett beszélgetni lenne jó. Csak a szokásos programnyelveket ismerem.
Én megint egy másik hozzászóló vagyok
Sok nyelvet ismerek, de fogalmam sincs, hogy milyenek azok a "szokásosak"...
Unatkozni nem szokásom, max elfoglalom magam azzal, hogy ilyen hlyeségekre válaszolok :D mikor motiválatlan vagyok, hogy értelmesebb dologgal foglalkozzam, vagy épp megcsömörlöttem benne.
Frontend, backend, de még mikrokontrollerek és egyebek is...
En meg csak tanulom a dolgot egyetemen, de lassan szeretnek majd elhelyezkedni, ha gondolod irj. C#, C++ és Java nyelveket ismerem fokent. ( ezek nem okoznak gondot es tudok bennuk magabiztosan kodolni )
Python t probaltam, de nem tetszik annyira. JS t pedig hasznaltam mar frontend re egyetemi beadandohoz.
23F
Mid-level frontend fejlesztő vagyok jelenleg Németországban.
Írj privátot ha van kedved beszélgetni.
5 Én főleg a JS, C++ t ismerem, meg a frontendet.
Az utóbbi 1 évben történt nagy újdonság? Mert azóta nem a programozással foglalkoztam.
Én még a Github-nál tartottam, de lehet hogy azóta már megint kitaláltak valamit.
rambling on
Frontend és backend az a web fejlesztésnek a része, ami a szoftverfejlesztésnek egy kis szelete. A mikrokontroller az egy egyszerű kis vezérlő, amit programozni lehet. Ez a szoftverfejlesztés egy másik kis szelete. Ilyen kis szeletekből rengeteg van az informatikában.
A programozó programokat ír, tudom ez egyértelmű, de az informatikának ez még mindig csak egy kis része.
A programozási nyelvet érdemes eszközként kezelni, amivel adott problémákat lehet megoldani
rambling off
Köszi 9.
Jó ezeket olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!