Harry Potter Mardekáros kiadás más valamiben?
Van barmi változás rajta a borítón kívűl?
Nincs a környéken könyvesbolt azért azt is írjatok le kérlek hogy mások-e az betűk vagy barmi ilyesmi mivel ez rendelésen nem látszik.
Azért kérdem mert elszeretném olvasni a könyvet is, és mivel Mardekáros vagyok nagyon ehhez a kiadáshoz húzz a szívem viszont sokkal drágább mint a sima.
Már rengeteg alkalommal meg volt kérdezve ez.
A szöveg ugyanaz. Van pluszban pár oldal a házról. Lehúzás.
Én azon gondolkodtam, hogy lehet vajon variálni a részeket (pl. első Griffendél, második Mardekár stb), vagy a plusz infók miatt érdemes egyetlen kiadás mellett letenni a voksot?
Mert én emiatt nem vettem meg az élfestett részeket, hogy nem tudtam eldönteni, melyik színben legyen. :D Gondoltam a kombinálásra - kár, hogy nem 8 rész, akkor lehetne kettesével -, de ha a bónuszinfók meg csak egy házra koncentrálva teljesednek ki...
Én is vegyesen vettem őket, igaz nem vagyok elvetemült ház rajongó, nem érzem úgy, hogy bármiről lemaradtam volna, szimplán tetszett a kiadás annyira, hogy helyet kapjon a sorozat a polcomon. Ha meg valami érdekel a másik házról, azt majd elolvasom neten.
De ha valamelyik konkrét házhoz ragaszkodnék, akkor lehet egységesen vettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!