Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen magánkiadót ajánlotok...

Milyen magánkiadót ajánlotok verseskötet kiadásra?

Figyelt kérdés

Már elég rég óta írok verseket és az elmúlt fél évben elhatároztam, hogy kis példányszámban ugyan, de szeretném nyomdába küldeni, hogy kézzelfoghatóvá tegyem. Már meg van szerkesztve, csak egy magánkiadót kellene találnom, akivel meg tudnám valósítani a tervem.

Valakinek volt hasonló tapasztalata?

Megéri a magánkiadás?

Vagy jobb lenne, ha csak valami nyomdát keresnék, akik segítenek a nyomtatásban és kötésben?

Eleinte még csak ismerősök közt terjeszteném el vagy vásárokra vinnék belőle, hogy teszteljem mennyire érdekli az embereket, szóval nem tudom, hogy mi lenne a legjobb döntés.

2023. ápr. 12. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik haverom még gimis korában adott ki verseskötet, nem tudom mennyi példányszámban, de elmondása alapján úgy jött vissza a kiadási költségek ára, hogy többen is (köztük én is) többet fizettek érte mind az ára, ezzel támogatva őt.

Különben ha van rá lehetőséged abszolút megéri, szerintem nagyon jó érzés volt neki ahogy a kezében tarthatta a saját, kiadott verskötetét.

2023. ápr. 12. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
* megnézem melyik kiadónál adta ki.
2023. ápr. 12. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsi a példányszám, egyszerűbb csak a nyomda.
2023. ápr. 12. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Verseskötetre nincs igény manapság, ha kiadja is egy kiadó, könyvesboltokba nem tudja bevinni. Magánkiadásban is kiadhatod, az ismerősök lehet, hogy megveszik illendőségből, de általában veszteséges az ilyen, nem fognak belőle venni vásárokon sem az emberek.
2023. ápr. 15. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg abszolút nincs igény verseskötetekre. Nem hinném, hogy a befektetett pénzed vissza jönne.
2023. ápr. 18. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!