Könyvíráshoz segítség?
Figyelt kérdés
Nekikezdtem egy könyvnek és gondoltam jól jönne néhány tanács.Tudtok valami jó blogot vagy oldalt ajánlani ami ezzel foglalkozik?2023. júl. 17. 21:02
11/13 anonim válasza:
Pontosan tudom, hányan kölcsönözték az elmúlt 15 évben a Harry Pottert és hányan a Végtelen történetet, úgyhogy tartom. Két világhírű mű, a megfilmesítést hagyjuk, a Végtelen történet c.film katasztrófa, a Harry Potter eleve filmforgatókönyv, ott a film sokkal jobb. Tehát két világhírű könyv, ami mai napig forog, mégis a Harry Potterért őrült meg mindenki az elmúlt kb.20 évben, de hogy ne a Végtelen történetet mondjam, mondom akkor a Momot, ami szintén a világirodalom egyik legszebb regénye és a többség még csak nem is hallott róla. De tök mindegy, mert pontosan látom, hogy mennyien kölcsönözték a Harry Pottert a Végtelen történethez képest. Remélem az új kiadás ezüst kötésű és 2 kígyó van az elején, mert a legutóbbi kiadáskor ennek a lényegét fel se fogta a kiadó.
12/13 anonim válasza:
Igen, ezt most a Móra adta ki, az Alexandrás kiadás, amire te gondolsz, tényleg érthetetlenül csúnya volt.
Szerintem ez most valóban szép lett, és illik a történethez. Hozza azt a hangulatot, amit a régi Európás kiadások a 90-es években, amit még gyerekfejjel olvastam. :)
13/13 anonim válasza:
"a Harry Potter eleve filmforgatókönyv, ott a film sokkal jobb."
Kizárt, hogy te olvastad a Harry Pottert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!