Segítség könyvíráshoz?
Rendben,köszi.
1.félek hogy véletlenül olyat teszek bele ami copy más könyvből vagy filmből
2. egy kutya nem túl nagy ajándék húsvétra?
3.Egy fekete Mudinak kéne név
1. Hát ezt nem tudom nagyon sok könyv van a világon de nem hiszem hogy pont ugyan azt írnád bele
2. Hát szerintem kicsit nagy ajándék, kivéve ha gazdag a család. Mi húsvétra mindig kisebb ajándékokat kaptunk
3. Szerintem a kuplung például jó lehet 😁
Teljesen mindegy, mert mindenféle neve van a vöröshajú és heterókrómiás embereknek. Jó az Emma, de szinte az összes többi női név is.
Illetve aki tud valami érdekes dolgot ami történhet vidéken, egy hegyes részén és érdekes írhat.
És bocsi hogy össze vissza irkálok :)
Ez olyasmi, amit neked kell kitalálnod, hiszen neked kell megírnod és neked kell megírnod a hatásait is. Igazából bármi történhet, neked kell tudnod, hogy milyen történetet szeretnél. Lehet ebben a hegységben van elrejtve egy halott lovag kincse és száz évente egyszer feltámad. Lehet egy új, misztikus idegen érkezik, aki felbolygatja a helyiek életét. Lehet egy gyilkos van szabadlábon. Lehet egy meteorit zuhant le, és az egész hegy abból van, ezért valami szokatlan történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!