Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek melyik alapötlet...

Szerintetek melyik alapötlet a jobb?

Figyelt kérdés

Direkt nem írom le részletesen az alapötleteimet, mert nem szeretném, ha bárki ellopná azokat. Nagy vonalakban összefoglalom egy pár mondatban, hogy mire gondoltam.

Az egyik sztori fő lényege az lenne, hogy egy nő elkezd egy másik nőről álmodni, aztán találkoznak a valóságban is, majd egymásba szeretnek. Igen, tudom, hogy létezik már hasonló történet, de mindenki máshogy írja meg, másmilyenek a szereplők, más a cselekmény stb. Ahogy mondtam, nem szeretném részletezni, ez csak maga az alapötlet.

A másik sztorim fő lényege az lenne, hogy a főszereplő elkezd egy introvertált főnöknél dolgozni, aki fokozatosan megnyílik neki. Ez is egy romantikus regény lenne. Plusz, a főnöknek lenne egy bizonyos allergiája, ami megnehezíti az életét.

A kérdésem szigorúan arra irányul, hogy melyik lenne az érdekesebb alapötlet. Tudom, hogy röviden foglaltam össze a lényeget, de ennél részletesebben nem szeretném kifejteni. Mindössze az érdekel, hogy szerintetek melyik az izgalmasabb felállás egy romantikus regény esetében.

2023. ápr. 29. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem függ nagyon a célpiactól, mennyire van lghdtvq herótban a nagyja, ettől eltekintve az alapján, amit leírtál róluk, nincs igazi relációsjel a kettő közt, max melyik legyen előbb. Amire az a válasz, hogy amelyik szimpibb. :)
2023. ápr. 29. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Nekem a második jobban tetszik, azt nem egészen értem, hogy miért kell külön kiemelni, hogy van egy allergiája, ha csak az alapötletről van szó, de te tudod, mennyire fontos ilyen szempontból.

A másodikkal igazából annyi a gondom, hogy én olvasóként elvárnék valamilyen magyarázatot az álmokra, de ha jól sejtem, a történet nem a fantasy irányába fog haladni.

Egyébként pedig hajrá!

2023. ápr. 29. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Mindkettőt szívesen olvasnám!

Írd meg mindkettőt!

2023. ápr. 29. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem személy szerint egyik sem tetszik.
2023. ápr. 29. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
A főnök-alkalmazott romantikus sztori sokkal sablonosabb, és sokkal több is van belőle. Én az álmosat választanám.
2023. ápr. 29. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján nekem mindkettő sablonosnak, így cseppet unalmasnak is hat. Ha választanom kéne, akkor talán az első ötlettel többet lehetne kezdeni, illetve a főnök-beosztott típusú szerelmi történetekből Dunát lehetne rekeszteni.
2023. ápr. 29. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!