Mit gondoltok eddig a könyvemről? Menyire tetszik,szerintetek folytassam?
Ez a legelső könyvem azt vegyétek figyelembe. És ne haragudjatok meg az esetleges hibákért de ki fogom javitani, igérem.
Ez egy fantasy könyv lesz, a legelső amit én írok. Remélem tetszik.
Őszinte véleményeket szeretném, és hogy olvasnátok e ha lesz folytatás. Bármilyen észrevételt szivesen várok, látok, én is csak ugy tudok fejlődni.
A hibákért még egyszer elnézést, de szándékszom javitani. Csak ahogy irok, ugy elveszne az ihlet, de javitom mihamarabb ha van elírás. (Biztos van néhány)
Nem tenném közzé a piszkozatot, és akkor nem kell sűrű bocsánatkérésekkel megmagyarázni. Először leírod magadnak hogy mit akarsz, majd kidolgozod, majd kijavítod a hibáit és utána közzéteszed hogy elolvassák.
Ezzel szemben: "Szilvi egy napon az iskolában fel fedez egy elképeztő átjárót,". Ezen a ponton mondja azt az olvasó, hogy na taka vissza az általánosba, és tanulj meg magyarul. A többi része is pont ilyen. Semmitmondó tőmondatok és helyesírási hibák tömkelege. Ez egy szenny így és csak lejáratod magad vele.
Ez nem egy könyv, sőt nagyon távol áll attól.
Megjérdezhetem, hogy hány éves vagy? Minden rossz szándék nélkül csak segíteni akarok, azért fontos. Privátban is megírhatod.
Aprócska megjegyzés: a máásvilágból az emberek a Holtak Birodalmára asszociálnak.
Nos, nálam valóban létező hely, és a hősnőm egyszer... nem, kétszer el is jut oda, miután kis híján az életét vesztette, de a Tündérvilág az legfeljebb más-világ ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!