Miket szeretnétek látni wattpadon?
Szeretnéd, hogy a wattpados közösség élvezze
-tinirománc
-könnyed nyelvezet
-sok szex
-rövid fejezetek
-rosszfiúk
-suli
-képek a szereplőkről
Kb ennyi
A wattpados közösség 80%-a 12-16 éves
Valami olyan kell ami egyedi.
Teljesen mindegy mi az, csak ne a huszadik Kpop fanfic legyen, stb...(pedig szeretem a BL regényeket)
Jaj csak kpop és HP fic ne :(
BL-t én is szeretem, de nem tudja mindenki jól megírni. Sok a vacak.
"Ha egy értékelhetetlen, szar írónak tartasz "
Nem tartalak annak. Egyáltalán nem vagy író.
Meglepő, milyen sok embernek van elege a kpop-os fifikből (amúgy valahol megértem, tényleg tele van velük a padlás) :D
A bl-es cuccok írástól kicsit tartok, mivel lány vagyok, tehát nem tudom 100%-osan elképzelni hogy az milyen is lehet. JAH, most jut eszembe! Van egy megkezdett bl-es történetem! Még múlt nyáron kezdtem el, talán ki kéne tennem ami eddig készen van, és folytatom kéne. Aham, asszem ez lesz:))
A 14-esnek pedig nagyon köszönöm, igazán jól esett!!<3333
Írd meg egy kitalált vallás szent könyvét. Ha kicsit is olyan lenne, mint a biblia, akkor lehet benne vér, szex, halál, népírtás, mágia, háború, vérfertőzés, mitikus szörnyek, és sok minden más.
Kihívás lenne, nem? :D
NA JÓÓÓÓ 19-ES
Ez kibszott jó!!!!! Eskü egy zseni vagy!!! Amúgy is imádom a spirituális dolgokat, meg egyszer már írtam egy templombam sz€xeléses one shot-ot is xdddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!