Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miket szeretnétek látni...

Miket szeretnétek látni wattpadon?

Figyelt kérdés
Tervezek valamit írni, és gondoltam megkérdezem a nép mit szeretne. Tulajdonkeppen bármire nyitott vagyok minden szempontból, tehát például nyugodtan javasolhattok Donald Trump x Jisoo ff-t is, mondjuk ballada vagy óda formájában <333 (xd)

2023. márc. 18. 22:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Jolika egy átlagos sulis lány, ám... Idővel kiderül, hogy nem is lány. Mégcsak nem is ember.
2023. márc. 19. 11:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnéd, hogy a wattpados közösség élvezze

-tinirománc

-könnyed nyelvezet

-sok szex

-rövid fejezetek

-rosszfiúk

-suli

-képek a szereplőkről

Kb ennyi

A wattpados közösség 80%-a 12-16 éves

2023. márc. 19. 11:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy az írásminőséged, ha te magad nem invesztálódsz a sztoriban... Azért rossz, ha másoktól vársz ötleteket, mert így hiába írsz népszerű témában, maximum olyan embereket fogsz megtalálni a történettel, akik szarnak a minőségre, csak még több ilyet olvashassanak. Nem véletlenül szokták mondani, hogy olyat írj, amit te akarsz olvasni. Ha ezt csinálod, élete lesz a történetnek, mert érezni lehet, ha az író kötődik a sztorihoz. Ha nem kötődsz hozzá, akkor hiába jó a fogalmazásmódod és a helyesírásod, élettelen és száraz lesz a szöveg. Ha nem a nézettségért csinálnád, ki sem írtad volna ezt a kérdést.
2023. márc. 19. 11:51
 14/20 anonim ***** válasza:
79%
Én szeretnék kiállni a kérdező mellett, ugyanis normális kérdést tett fel és még érvelt is amellett, hogy mit szeretne. Ötleteket vár, nem azt, hogy megírjátok helyette a könyvét. Amit egyesek csinálnak gyakorin, az már szőrszálhasogatás, de nem csak ebben a kategóriában, hanem kb mindenhol. Aki nem szeretne normálisan válaszolni neki, az ne válaszoljon egyáltalán, nem kell spammelni és megmagyarázni az igazatokat, úgy hogy nincs is igazatok.
2023. márc. 19. 12:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Valami olyan kell ami egyedi.

Teljesen mindegy mi az, csak ne a huszadik Kpop fanfic legyen, stb...(pedig szeretem a BL regényeket)

2023. márc. 19. 13:13
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

Jaj csak kpop és HP fic ne :(

BL-t én is szeretem, de nem tudja mindenki jól megírni. Sok a vacak.

2023. márc. 19. 13:44
 17/20 anonim ***** válasza:
9%

"Ha egy értékelhetetlen, szar írónak tartasz "

Nem tartalak annak. Egyáltalán nem vagy író.

2023. márc. 19. 13:46
 18/20 A kérdező kommentje:

Meglepő, milyen sok embernek van elege a kpop-os fifikből (amúgy valahol megértem, tényleg tele van velük a padlás) :D

A bl-es cuccok írástól kicsit tartok, mivel lány vagyok, tehát nem tudom 100%-osan elképzelni hogy az milyen is lehet. JAH, most jut eszembe! Van egy megkezdett bl-es történetem! Még múlt nyáron kezdtem el, talán ki kéne tennem ami eddig készen van, és folytatom kéne. Aham, asszem ez lesz:))

A 14-esnek pedig nagyon köszönöm, igazán jól esett!!<3333

2023. márc. 20. 15:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Írd meg egy kitalált vallás szent könyvét. Ha kicsit is olyan lenne, mint a biblia, akkor lehet benne vér, szex, halál, népírtás, mágia, háború, vérfertőzés, mitikus szörnyek, és sok minden más.

Kihívás lenne, nem? :D

2023. márc. 25. 06:11
 20/20 A kérdező kommentje:

NA JÓÓÓÓ 19-ES

Ez kibszott jó!!!!! Eskü egy zseni vagy!!! Amúgy is imádom a spirituális dolgokat, meg egyszer már írtam egy templombam sz€xeléses one shot-ot is xdddd

2023. márc. 25. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!