Miket szeretnétek látni wattpadon?
Írj egy jó kis krimit
10-15 személy ragadjon egy épületben/szigeten/házban/alagútban. Páran haljanak is meg. Legyen szex. Lepődjek meg, mikor lelepleződik a gyilkos vagy lepontozom.
Henry Cavill x reader
Nick Robinson x reader
Köszönöm mindenkinek a válaszát!!^^
Tényleg meg szeretném őket valósítani, talán holnap hozzá is fogok :D
Amúgy egyes! Van ihletem, csak úgy érzem hogy ami abból születne, az nem az nem lenne kelendő, és csak engem szórakoztatna:(
És pontozhatjátok le a válaszomat! :D
Ilyen hozzáállással semmit se szeretnék tőled olvasni. Azért szeretnél írni, hogy egy újabb trash sztori legyen fent wattin, ami akár nagy nézettségű is lehet? Attól, hogy odaírják, hogy "kövi", ugyanolyan rossz, mint az összes többi, ami ilyen jellegű kommenttel van tele.
Nem azért kell írni, hogy kelendő legyen... Egy jó hirdetés a kulcs, és egyből felkapott lesz a sztorid, a saját ötleteddel, amire remélem, több időt szánsz, mint amiket a többiek javasoltak. Egyébként hogyan szeretnéd magadénak tudni a sztorit, amikor nem is te ötleted?
Hetes!
Nagyon frappáns a válaszod, csak egy baj van; nincs igazad.
Először is ki mondta, hogy trash sztorit szeretnék gyártani? Nem a nagy nézettség a célom, de annak mégis mi értelme lenne, ha abszolút senki nem olvasná? Épp azért szeretnék kitenni valamit, mert nem csak magamnak akarok írni, szeretném, hogy a wattpados közösség is élvezze!
És nem, a hirdetés nem minden. Számtalan kiváló, jól hirdetett törtenetet olvastam már, amelyek siralmasam népszerűtlenek voltak, csak mert szembe mentek a megszokottal, mert az átlagostól nagyon messze voltak.
Ezért kérdeztelek meg titeket. Nem azt kértem, hogy írjátok meg helyettem a könyvet, hanem csak hogy mondjátok el, milyen témájú dolgokat olvassnátok szívesen. Ettől még a könyvem az enyém lenne. Az én stílusommal írnám meg, az én saját kepzeletemmel. Egyébként is, szerinted hány író kapta mástól az ötletét? Ezer, meg ezer, meg ezer...
"Először is ki mondta, hogy trash sztorit szeretnék gyártani? "
Nem kell mondani, mert mást nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!