Ha Wattpad történetben nincsenek egyáltalán képek, mondjuk a karakterekről, akkor ti azokat hogyan képzelitek el? Illetve zavar titeket, ha vannak fotók?
10-es
Én beleolvastam kíváncsiságból. Mindegyiket megnyitottam.
Azon kívül, hogy a rengeteg meleg tartalom már unalmas, konkrétan semmi újat nem lehet róla írni... még feltűnt valami.
Aki ennyire, de ennyire modorosan ír, miért erőlteti a tini irományokat? (Nyilván nem írok nevet, mert nem fogok itt személyeskedni. Mindegyiket most látom először.)
Írjon egy drámát, romantikus regényt felnőttekkel, nem tudom. De a modorosság beleerőltetve egy tiniregénybe elég furcsán hat. Ha te vagy a szerző, ne vedd magadra, sry. Nekem ez sok.
Tudod, én is éltanuló voltam annak idején, még gimnáziumban, az egész osztály erős volt. Tanárokkal oké, hogy úgy beszélünk, ahogy, de egymás közt ez elképzelhetetlen, hogy ilyen szavakkal... Ez ugye vicc? Aki végig szín 5-ös volt, még az sem, soha. Ennyit erről. Ha mindenképp így akar valaki írni, ne írjon tiniregényt.
Lehet beszólni, pont nem érdekel. Ez a véleményem.
Konkrétan 8 írót hoztam talán, úgyhogy igen nehéz megmondani, melyikről beszélsz, de őszintén, mindegy is.
Nem mondhatsz olyat, hogy "a meleg téma már uncsi, nem lehet belőle mit írni", mert az általam hozott sztorik között mind másról szól, csak esetleg akad benne meleg románc. Elég annyit mondani, hogy esetleg te nem szereted az ilyet, de iszonyatosan gusztustalan dolog azt mondani, hogy "a meleg téma lejárt". Nagyon sokan, köztük én is, szenvedünk még most is, mert rohadt sokan nagyon szemét módon bánnak velünk, és mi is szeretnénk olyan regényeket olvasni, ahol a főszereplő olyan, mint mi, és talán velünk ellentétben megtalálja a boldogságot, az elfogadást. Márpedig a legtöbb író, akiket hoztam, és ilyen szerelmi szállal dolgozik, úgyszintén nem heteró, de persze gondoljunk csípőből arra, hogy 12 éves kislányok, akik divatból írnak meleg karakterekről, és mondjuk még nekik, hogy biztosan szar, amit csinálnak. Egy pillanatra se gondoljunk bele abba, hogy talán a saját fájdalmaikat adják ki az írással, mert ha a karakter megkaphatja valamilyen módon a boldogságot, akkor talán nekik is lehet remény.
A modorosságról pedig újfent nem értem, mire akarsz kilyukadni, ugyanis szerintem mindegyik, amit hoztam neked az egyetemre készülő vagy egyetemista korú embereket célozza. Amikre talán tudok gondolni, hogy szerinted modoros, azok közül az egyik lélektani, amit bármiről lehet írni, és szerintem teljesen jó, hogy éretlen, útjukat kereső tinédzserekről szól, a másikban pedig egy beképzelt farok a főszereplő, aki igencsak megjátssza magát (van is ilyen ismerősöm, aki 15 éves). De legalább 5ről biztosan tudom, hogy nem beszélhetsz, mert azok meg már bőven egyetemen játszódnak, vagy felnőttekről van benne szó. Ami ebből lejött, hogy te megnyitottad a linkeket, beleolvastál, de a tartalom úgy elkerült, mintha vak lennél, aztán úgy döntöttél, hogy te ezt le is fogod írni ide. Ez nem vélemény volt, pajti, hanem odahányás, mert a véleménynek értelme is van, nem csak abból áll, hogy "te unalmas vagy, én meg éltanuló voltam, és én tudom jobban, nem te".
11es
A melegség nem egy téma, baszki... Most mondjam azt, hogy a heteró téma is lejárt, meg unalmas, és írtsuk ki a sztorikból a szerelmi szálat? Hányingerem van az ilyen emberektől, komolyan...
Már bocsi, de az meg már a te hibád, ha csak k-pop ficit olvasol, és ráunsz. Van egy rakás jó original sztori, sőt, egy külön Facebook csoport (Különleges történetek (LMBTQ írások) a neve) is ezeknek a gyűjtésére. Vagy ha belenéztél volna a kirakott linkekbe, máris egy csomó sztorit találtál volna, amik baromi egyediek, és minőségiek.
De persze, legyen csak meg a véleménye, és mondja meg egy meleg srácnak, aki írni akar egy meleg sztorit, amibe belehelyezheti magát, hogy ne tegye, mert a meleg tartalom már unalmas. Biztos nagyon jól fogja érezni tőle magát a másik... Vannak rosszak, de emiatt nem kell mindent azonnal leszólni, amiben meleg tartalom van. A lopás meg megint egy baromi más kérdés. Ennek nem is értem, mi köze ahhoz, amiről beszéltünk itt a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!