Ha Wattpad történetben nincsenek egyáltalán képek, mondjuk a karakterekről, akkor ti azokat hogyan képzelitek el? Illetve zavar titeket, ha vannak fotók?
Ne, kérlek, ne szurkálj közbe képeket, inkább írd le, mert mégis egy történetről beszélünk!
Ha nagyon szeretnél képeket a karakterekről, akkor az elején csinálj egy szereplők c. fejezetet, viszont ennek ellenére ne helyettesítse a képek a szöveget. Én személy szerint át szoktam pörgetni ezeket, de van, akiknek tetszenek.
Imádom ezt a sok előítéletességet, ami itt megy... Az tény, hogy a legjobb az, ha egy külön fejezetbe teszed a képeket, és nem jó, ha ezek a leírásokat helyettesítik, de az írásod minőségét semennyire sem fogja ez befolyásolni. Én minden Wattpadra feltöltött történetet egy montázsos fejezettel kezdek, de csak azután kezdem el hirdetni, ha az első fejezet kikerült. Számomra ez a montázsos fejezet annyira jó, hogy előre be tudom lengetni a sztorit, hátha valakit a képeken szereplő dolgok alapján elkap a történet, a karakterek, bármi. És egyébként működik, mert így, akit nem érdekelnek ezek, az maximum azonnal az első fejezetet nyitja meg, aki viszont szereti a montázsokat, az bármikor visszanézheti az összeset anélkül, hogy akár harminc fejezeten végig kellene mennie, mert egyesével a fejlécben vannak.
És ez csak mellékes, de Gyakorin valami borzasztó, mennyire megragadtak az emberek abban az időben, amikor csakugyan leírásokat helyettesítettek a Wattpad írók a képekkel. Mindenki a Wattpadosok csoportot ajánlgatja az újaknak, de arról már fogalmatok sincs, hogy a legaktívabb, legminőségibb tagok sztorijai vagy montázsokkal, vagy rajzokkal indulnak, és a legtöbbjük írásminősége a manapság kiadott szennyeknél mérföldekkel jobb.
Ugyanannyit tudok mutatni, amikben szintén vannak montázsok, és csodálatos a minőségük. Az előítéletesség pont az, amit most csinálsz. Nem lesz automatikusan szar, mert képek vannak benne.
És ezek csak azok, amiket hirtelen találtam az olvasólistáimon. A Wattpadosok csoport tele van ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!