Ha a Harry Potter könyvekben,Dudley Dursley is kapott volna levelet, hogy felvételt nyert a Roxfortba,hogyan alakult volna a történet?
Igazából nem is lenne elképzelhetetlen,az anyjának Petúniának a testvére boszorkány volt.
Szerintetek,hogy fogadta volna a Dursley család?
Hogy alakult volna a Dudley kapcsolata Harry-vel?
Dudley-t melyik házba osztotta volna be a teszlek süveg?
Hugrabug vagy Griffendél vagy Hollóhát
Sárvérűt biztos nem rak a Mardekárba, szóval csak ezek maradnak.
Kb ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor nagyon homofób család gyereke meleg. Dudleynek se lett volna könnyű elfogadnia.
Harry biztos nem örült volna neki, hiszen nagyon szeretett volna megszabadni Dudleytől. Dudley eleinte biztosan hasonszőrű, erőszakosabb gyerekek társaságát kereste volna, de Harryt nem tudta volna úgy bántani, mint előtte, hiszen ő a varázsvilágban népszerű. Azzal is meg kellett volna birkóznia, hogy őt a származása miatt sok mardekáros elítéli, pedig leginkább ott számíthatott volna barátokra. Amúgy szerintem a legvalószínűbb mégis az, hogy Malfoyékhoz csapódott volna.
Szerintem nem tudott volna Malfoyhoz és a mardekárhoz csapódni bár mennyire is akarna,mert ugye mugli szülők gyereke,és azok mélyen lenéznék emiatt.
Eleinte lehet piszkálná Harryt,de mikor tudatosulna benne,hogy Harry híres és népszerű, szerintem próbálna ebből hasznot húzni.
Ha elég hasznosnak bizonyul valaki, akkor általában az ilyesmi ideológiák követői szemet hunynak a származás fölött. Akárhogy is, de vérrokonságban áll Harryvel, vannak róla információi, de utálja is őt - ez így együtt szerintem elég jó belépő, egyszerűen csak a hierarchia legalján lenne.
Bár nagyon ritka az is, hogy a Mardekárba kerüljön egy mugli származású, de nem kizárt. A Hollóhát és a Hugrabug nála szerintem alapból kiesik, szóval esetleg Griffendél lehetne. Na az még érdekes lenne, ott lehet, hogy más irányba fejlődne a személyisége. Valószínűleg élvezné a népszerűséget meg rá irányuló figyelmet, mint Harry unokatestvére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!