Szeretnék egy könyvet íri de nem tudom, hogy miről. Van ötletetek a témát illetően?
Gyanítom, hogy ez is egy troll kérdés, mert eleve furcsa, miért akar írni valaki, aki még azt sem tudja, hogy a munkája fröccsöntés, nem fröccsentés. Persze lehet, hogy valójában vízimentő, és stimmel a fröccsenés.
A válasz az, hogy ne írj. Ha sem ötleted, sem késztetésed, ne írj. Megélni úgysem tudnál belőle.
De ha mégis írni akarsz, írni _bármiről_ lehet. Olyanról is, amit már ezerszer megírtak, meg olyanról is, ami teljesen érdektelennek tűnik. Egy jó író tud ilyenről is érdekesen írni.
De próbáld meg, van-e érzéked, tehetséged:
Vegyél elő egy fehér papírlapot, tedd magad elé az asztalra.
És kezdj el írni róla. Mondjuk legalább egy oldalnyit.
Vizimentő nem igen lehetnék mivel nem tudok úszni! :)
Egyébként komolyan gondolkodom könyv íráson. Legalábbis tegnap még jó ötletnek gondoltam. Egy jó téma azóta eszembe jutott de inkább elvetettem.. Elég kényes, félek lincselés lenne belöle végűl.
Végűl csak elkezdtem írni.!
Ilyen erdei állatokról szól amik tök cukik és teljesen úgy kezdődik mint egy mesekönyv. Aztán egy közeli kísérleti robbantás hatására teljesen bekattannak és elkezdenek gyerekeket gyilkolni.
Ez szerintetek jó téma egy bestsellerhez?
Ééés itt jöttek rá a válaszolok, hogy a kérdező csak trollkodni akar.
Legközelebb ne felejtsd ki a humor vagy a vicc #-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!