A Harry Potterban ez nem hülyeség?
Van at első rész,amiben ugyebár a Bolyhoska a harmadik emeleten őrzi a csapóajtót.
No mármost ha lemennek a csapóajtón nem a második emeletre jutnak?
A vegen Dumbledore azt mondja Harrynek,hogy ami közte es Voldemort között zajlott a pincében az hétpecsétes titok.
De hogy jutnak le a harmadik emeletrol egyenesen a pincebe??🤔
“Vaaràzslat”
Nekem az volt a hülyesèg a titkok kamràjàban hogy
Ugye kinyitottàk lockhart ot belelöktèk majd utànnaugrottak..nem olyan sokàig zuhantak..de a phonix a vègèn amikor vitte fel ôket mègis sokkal tovàbb repült felfelè…
Egyrészt a Roxfortban alapból vándorolnak a termek, így én már semmin se lepődök meg.
Másrészt építésileg megoldható az, hogy legyen egy alagútunk egy vagy több szinten át, úgy hogy oda csak a 2 végponton lehet bejutni, a közbeeső szinteken nem, mert nincs ajtó vagy bármi más bejárat, csak 2 terem közé be van ékelve, mint egy titkos szoba.
A csôrendszer mèg hadjà öntöttvas szar..de az a kôfaragò aki azt a “kamràt”kivàjta aminek a szàjàbol kimàszik az a kíjò…
Mesteri
Nameg naameg
A tûz serlege ès az “invito”
Amikor a sàrkànnyal “verekszik” ès invitozza a porolòjàt a tûzvillàmot…gondolom azok is valami varàzsgaràzsban àllnak..
Tehàt arra gondolok ha pl Potter elutazik jò messze tegyük fel Magyarorszàgra a porolòja pedig ottvan valahol a roxfortban..
Magyarorszàgon elinvitozzamagàt akkor a seprûje magyarig megsem àll?vagy csak X mèterig esetleg hallòtàvon belûl mûködik neki a dolog..?
Engem az érdekelne, hogy egy "invito seprű" esetében milyen sebességgel közelít a seprű?
A) "Invito sebesség"
B) "Seprű sebesség"
C) "Invito sebesség" + "seprű sebesség"
Na igen a varàzsfizika..:D
Szerintem A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!