A harry Potterban Ginnyt miért teszik olyan fiatalnak, kicsinek?
Hát, ha a könyvekre gondolsz, ezt magam sem értem :S
Vegyük csak azt, hogy Harry 11 éves korától kockáztatja az életét Voldemorttal szemben, Ron és Hermione úgyszintén, Ginnynek mégis megtiltják, hogy 16 évesen harcoljon a roxforti csatában. Értem én, hogy anyuci egyetlen kislánya, de ez azért túlzás. Lehet, hogy azért, hogy mégiscsak maradjon meg mellékszereplőnek, holott szerintem Ront simán lekörözné.
Ez egy tök jó kérdés!
Tényleg olyan, nekem is mindig az az érzésem volt a filmekben és a könyvekben is, mintha Ginny sokkal fiatalabb lenne náluk, aztán hirtelen beüt, hogy van barátja, Harry meg féltékeny :D
A filmekben lehet benne valami, hogy mert kislányos az arca, de a könyvben is olyan kislányos a megszemélyesítése.
Lehet, hogy direkt lett gyermekibbre írva a karaktere, hogy kitűnjenek mellőle a "hősök". A könyvek mondjuk sokkal többet foglalkoznak vele mint a filmek, és ott valamelyest jobban nyomon követkehtő a felnőtté válása, de akkor is kicsit le van maradva a többiektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!