Hogyan lehetek híres színésznő? Száz meg száz fiatalnak ez az álma. HOLLYWOOD? AMERIKA? és nekem is ez. Nem tehetek róla, amióta tudom mi az a színészkedés. Az álmom hogy híres filmekben szerepeljek.
Nem híres filmekhez szoktak színésznöket keresni!...:)
Amúgy színész vagy?
Ez a magyar mentalitás, hogy mások álmait mindig kinevetjuk meg minden. Nagyon sok dologtól függ, hogy sikerülhet-e neked. Kinézet, tehetség stb.
1. Nezd meg ezt a videót: [link]
2. Kezdj el érdeklődni hozzáértő embereknél, ne itt, a sok gyk-es fszkalaptol kerk tanácsot. Menj ki az usaba, valamilyen színészeti főiskolába, utána vallalj kisszerepeket kisfilmekben, ki tudja, hátha elég lesz az neked, de az is lehet, hogy onnan feljebb jutsz. Köss ismeretségeket, küzdj az almodert, mert anélkül tényleg soha nem lesz semmi belőle. Nagyon fontos, hogy a gykses lenéző, bunkó kommentek ne torjenek le teged.
Ezt egy filmben hallottam:
Néha sokkal jobban tönkre lehet tenni valakinek az életét azzal, ha azt mondjuk, hogy bárki lehetsz, mintha azt mondanánk, hogy semmire se vagy jó.
tegnap 21:06
A falra tudok mászni ettől a "pozitív hollywoodi" klisétől.
Ha tudsz említeni egyetlenegy (Lugosi Bélán kívül) olyan magyar színészt aki az amerikai filmiparban valaha is jelentős karriert futott be, akkor jogos a méltatlankodásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!