Hogyan lehetek híres színésznő? Száz meg száz fiatalnak ez az álma. HOLLYWOOD? AMERIKA? és nekem is ez. Nem tehetek róla, amióta tudom mi az a színészkedés. Az álmom hogy híres filmekben szerepeljek.
Figyelt kérdés
Azt mondják sok pénz kell meg persze angol tudás. De most azt kérdezem minden egyes híres és kevésbé híres színész milliomos volt amikor a pályáját kezdte? Nem hinném.ja és egy másik dolog.az éneklés.imádok énekelni.szóval a két vágyam h énekes és énekesnő legyek.Hülye vágyak? Elérhetetlen vágyak? Lehet...de mégis valaki segítsen ha tud. ÉS ezen kívül mondom h két éve tanulok angolul és most Bécsben élek a majdnem tökéletes német tudásommal.ha ez segít..:(2013. okt. 14. 18:47
11/21 anonim válasza:
Még mindig azt mondom, hogy aki itt teszi fel ezt a kérdést az már most elbukott...
12/21 anonim válasza:
Nézd meg, hogy a már befutott, híres színészek hogy csinálták
13/21 anonim válasza:
"Az emberek nevetni fognak az álmaidon, aztán meg utálni, hogy megvalósítottad őket."- Arnold Schwarzenegger
14/21 anonim válasza:
Szia! Nem tudom hány éves vagy?:D Gondolom lány vagy. Képzeld nekem is ez az álmom. Mindenki aztmondja elérhetetlenek az ilyen álmok...de miért is? nem repülni szeretnék vagy valami na de mind1. Nekem Osvárt Andrea az egyik magyar példaképem*-* neki sikerült elérnie. Palvin Barbit is szeretem de őt felfedezték, Andrea meg saját erőből csinálta. Sok interjúban mondta hogy nehéz és kis szerencse is kell. Na de meg lehet próbálni:D Az egyik kedvenc dolog amit tőle hallottam: "Mindenki azt mondta Good Luck Hozzá! Én meg azért is eldöntöttem hogy ne te mond már meg mi fog sikerülni vagy mi nem!" nem pontosan ez de ez a lényege. Ez a mondat nagyon motiváló tud lenni:) Külföldiek közül Emma Watson a példakép^-^ Tudom ezzel nem segítettem hogyan érd el az álmod, de leírtam nekem mi a véleményem erről. Először is perfect angoltudás kell hozzá és minimális akcentus. De az énekes karrierhez ha tényleg NAGYON jól énekelsz menj az Amerikai X-faktorba:D Ott nincs baj az akcentussal csak jól énekelj ;) Sok sikert! (mindkettőnknek) ui:ja és az álmok mellett legyen B terved és ne csüggedj ha nem sikerül. Én is így állok hozzá. Akik kinevetnek azzzal ne foglalkozz
15/21 anonim válasza:
Szia! Örülök, hogy vannak még olyanok mint én. Színész, énekesnő szeretnék lenni én is Amerikában. Szerintem lehetséges, ha meg teszel érte mindent. Nekem azt mondták menjek tehetségkutató versenybe. Szerintem megér egy próbát neked is. Minden lehetséges, csak tenni kell érte. Ha híres szeretnél lenni addig próbálkozz amíg nem sikerül. Egyszer élünk, ezért érdemes a szívünkre hallgatni, sőt fontos. Ne hallgass arra aki azt mondja, nem fog sikerülni, mert lehet nincs igaza, hiszen nem is ismer. Sok siket kívánok neked, és mindenki másnak akinek hasonló céljai vannak. :)
16/21 anonim válasza:
teljesen más a kinti színészkedés. Itt magyarországon ha van egy meghallgatás akkor meg vannak az alap feltételek pl: vékony, hosszú szőke hajú, fehér bőrű színésznő KELL, és te pont így nézel ki akkor senkit nem érdekel hogy milyen színész vagy, egyből megkapod a szerepet mondván: kevesebb: idő, pénz, energia. Na Hollywoodban ez más, ott egy rendes meghallgatás úgy zajlik hogy ki van adva a karakter személyisége, nem a külseje hanem a személyisége. ha te egy akció filmre jelentkezel nem kérdezik meg tudsz-e verekedni, hányas a ruha méreted. Ha jó színész vagy (megjegyzem azt tanulni nem lehet, szívből jön) akkor megkapod a szerepet. A filmhez tartozó körítésre pedig felkészítenek, na és ez az amire egy magyar ember nem nagyon képes,( egy-két kivétellel) hogy, hónapokig talán évekig készülni, úgy kezdeni egy napot hogy elmegy futni utána kondi, és ez a végtelen mókuskerék. van például olyan eset, hogy nagyon vékony karaktert keresnek akkor volt már rá példa hogy fél évet is csúszott a forgatás csak azért mert a színésznőnek le kellet fogyni, de nem akár hogy, napi 2 zabszelet volt az adagja , semmi több. úgy hogy álmodni lehet, még tenni is lehet érte ( nem számít hogy még nem volt talán csak egy kimagasló magyar színésznő) lehet hogy te leszel az. Utazz ki, legyél állampolgár, találj munkát, keress egy ügynököt, és aztán meghallgatások ameddig talpon van az ember sőt még tovább is. Úgy hogy ez nem egy álom meló de azért remélem hogy neked sikerül.
17/21 anonim válasza:
Írd be a google- ba hogy "how to be a disney star?"
Itt adnak pár tippet, stb. Sok sikert, remélem összejön :)
Sok sikert ;)
18/21 anonim válasza:
Szia!én is nagyon szeretnék színésznő lenni de ez sajnos nem ilyen egyszerü,nahyon sok dolog kell hozzá probáj meg színjátszo szakore járni meg meny kásztingokra és probáj magadat adni.remélem tudtam egy kicsit segiteni.
19/21 anonim válasza:
Mo-n könnyű befutni hires énekesnek. Ha igazán szép a hangod elmész egy tehetségkutatóba és kész.
20/21 anonim válasza:
Most találtam rá a kérdésre és nagyon örültem neki, mert ez a téma már egy ideje engem is foglalkoztat. Hogy állsz a színésznő/énekesnő dologgal? Én is színésznő szeretnék lenni USA-ban, mert ott minden adott hozzá. Főleg fantasy+akció filmekben szeretnék szerepelni, de sajnos itt Magyarországon a filmipar nem erre "szakosodott".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!