Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potterban mi történt...

Harry Potterban mi történt Barty Kuporral?

Figyelt kérdés
tehát mi t=ortént vele elvitték azkabanba vagy mi történt vele illetve hányadik részben derül ki??

2019. dec. 15. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Végig olvastad már a negyedik részt vagy megint a közepénél tartasz és úgy kérdezel?
2019. dec. 15. 15:45
 2/9 A kérdező kommentje:
persze végigolvastam jo hosszu volt aza rész amikor harry potter barti kuport ugye mivel ő dobta be a serlegbe a papírt tehát ő felelős érte amikor elkapták mordonna ugye átváltoztatta magát és végül ugy tudom azskabanba került !!!
2019. dec. 15. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tehát itt a válaszod nem? Az Azkabanba került.
2019. dec. 15. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Megkapta a dementorcsókot emlékeim szerint, az kvázi olyan mintha meghalt volna.
2019. dec. 15. 19:04
 5/9 A kérdező kommentje:
nas látod azt nem tudtam hogy megkapta a demetorcsokot
2019. dec. 15. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor te mit olvastál?
2019. dec. 19. 18:46
 7/9 A kérdező kommentje:
ugyanazt de azt nem tudtam hogy megkapta csak ennyi
2019. dec. 19. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó csak tudod ez azért fura, mert egy egész nagy konfliktus kerekedik ebből Dumbledore és Caramel között. Nem arról van szó, hogy ez valami plusz infó, amit Rowling évekkel később tett közzé és csak az internet rejtett bugyraiban található meg, hanem abban a könyvben, amit te te olvastál részletesen kifejtik. De azt mondom, oké, nem esett le, vagy elkerülte a figyelmed... De tele a kérdéseiddel a gyakori, és csupa olyan kérdést teszel fel, ami a könyvekből, de többnyire még a filmekből is egyértelműen kiderül. Komolyan, azt, hogy miért került Sirius börtönbe egy egész fejezeten át taglalják, te meg állítod, hogy elolvastad a könyveket. Most 3 verziót tudok elkepzelni: az első, hogy troll vagy. A bénábbik fajtából. A második, hogy nincs kedved elolvasni a könyveket, ezért itt kerdezoskodz, bár erre látom a legkisebb esélyt, tekintve, hogy minden egyes infót megtalalsz a neten. A harmadik, hogy valamilyen olvasási nehézséggel (is) küzdesz. Ezzel nincs baj, de pls akkor írd meg, mert más, ha az ember tudja, hogy mondjuk diszlexiás vagy, vagy valami SNI kódod van, és nem csak egy idegesítő troll vagy vagy egy lusta és buta, értetlen kérdezősködő.
2019. dec. 20. 00:58
 9/9 A kérdező kommentje:
jah lehet hogy iagzad van nem vagyok trol csak megkérdeztem reméllem nem okoztam kellemetlenséget
2019. dec. 20. 10:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!