Melyik ez a könyv Wattpadon?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve olvastam. Elég hosszú volt szerintem, de nem olvastam végig. Ha jól emlékszek, lila volt a borítója, de ez egyáltalán nem biztos. Arról szólt, hogy volt azt hiszem egy férfi, aki elmenekült a saját bunkerébe, mert valami történt a Földön vagy az emberekkel(valami apokalipszis szerű történt), már nem emlékszek. Azt tudom, hogy az első fejezet elolvasása kb. 2 órába telik. Nem tudom miről szólt a vége, vagy bármi más, de ha valaki tudja, mi a címe, vagy ki az írója, akkor legyen szíves elmondani.2023. jan. 25. 18:12
1/4 anonim válasza:
Más esetleg nem jut még eszedbe?
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon. Esetleg valami galaxis volt a borítója, de az sem biztos. Azt tudom, hogy a bunker, amit épített, mindennel be volt már rendezve és ott biztonságban volt egy ideig. Nem tudom meddig. Csak ennyi jutott az eszembe. Esetleg nem tudom melyik ez a "könyv"?
2023. jan. 25. 20:37
3/4 anonim válasza:
Háááát, nagyon távol áll a leírástól, de nem ez az véletlenül? Lila pipa, galaxis pipa, bunker pipa.
Megnéztem a sci-fi listát is, de nem igazán találok mást.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, de azért köszönöm. Ha jól emlékszek egyszerű borítója volt és nem volt rajta egy szereplő sem, de lehet, keverem valami mással. Még egyszer köszi! Ha esetleg mégis megtalálod, légyszi írj!
2023. jan. 26. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!