Wattpadon hány szó számít egy rendes könyv oldalának?
Figyelt kérdés
Tegyünk fel, hogy az egyik fejezetem nagyjából 1000 szavas. Ez hány oldalnak felel meg?2023. jan. 4. 21:17
1/2 anonim válasza:
Úgy tudom egy rendes oldal 200-300 szó, a fejezetek mérete pedig nagyon relatív. Nyilván a tartalmától függ, olyan 1000-5000 szavas fejezetek ajánlanak, de ennél kevesebb/több is elfogadható
2/2 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az 1#-el. Én meg annyit mondanak, h ne a szavakra és a hosszusagra figyelj, a tartalmi szempont szerintem sokkal fontosabb. Es, most, lehet valaki rövid, to szavakban ír, más meg hosszú, több szotagosakban, ez az önkifejezés formájáról függ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!