Mondanátok véleményt a történetemről?
Az, hogy klisés a történet, azt jelenti, hogy dobni kell az egész témát, mert milliószor megírták. Te írtad, hogy jöhet hideg-meleg is. Persze nyilván az első két fejezet alapján tudtam csak megítélni a sztorit; ha a cél az, hogy parodizáld a sablonokat és Emma NEM jön össze a nagydumás nagymenővel, hanem választ valami normális srácot, akkor elnézést kérek. (Ilyen történetekre egyébként simán lenne kereslet.)
A nagy írókat meg hagyjuk, ők nem írnak sablont.
Hogy pozitívumot is mondjak, a helyesírásod messze jobb, mint az átlag.
Tényleg elég klisésnek tűnik a történet, de a nyelvhasználat is. Sok helyen kívánná a sztori, hogy kicsit konkretizálj (pl már a prológusban is a "rettenet" jön szembe a folyosón). Oké, hogy nem akarsz minden poén azonnal lelőni (már nem mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy mi történik a prológusban), de ennél kreatívabban kellene utalgatni, mert ez így elcsépelten hatásvadász és melodrámai, mintha meg akarnád mondani az olvasónak, hogy érezzen. Jobb, ha attól érzi valahogy magát, hogy hat rá a szöveged, nem úgy, hogy megmondod neki.
Még kezdetleges a fogalmazási stílusod, de ez gyakorlással fejlődik majd.
A helyesírásod tényleg messze jobb az átlag wattpados szintnél, bár azért vesszőhibák akadnak bőven.
Szerintem kezdésnek nem rossz, én pedig azt mondom, hogy amatőrként jobb a klisés, de befejezett és működő történet, mint hogy azon izzadjon az ember, hogy milyennek kéne lennie, de nem fejez be egyet sem.
Úgyhogy hajrá, gyakorolj, fejleszd magad. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!