Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok véleményt a történe...

Mondanátok véleményt a történetemről?

Figyelt kérdés

Jöhet hideg-meleg. Bármi, ami segíteni tud a fejlődésben.

[link]

2023. jan. 11. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ó, egy Tragikus Hősnő és egy Bunkó Nagymenő, akik elsőre utálják egymást. Vajon mi lesz a végkifejlete a sztorinak, kizárt, hogy összejönnének, mert olyat még sose olvastunk...
2023. jan. 12. 04:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt írtam “bármi, ami segíteni tud a fejlődésben”. A válaszod nem tud, úgyhogy használhatatlan. Amúgy meg a saját a sztorim témáját én találom ki, nem te, úgyhogy nem azt kellett volna kritizálnod, hanem véleményt mondani a sztoriról, mi jó és mi rossz benne stb., de te nyilván olyat nem tudsz, mivel nem írtad le. A nagy íróknak is beszólsz, hogy miről írják a könyvüket?
2023. jan. 12. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szándékosan játszódik ugyanott a történeted, ahol az Alkonyat könyvek és filmek is?
2023. jan. 12. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy klisés a történet, azt jelenti, hogy dobni kell az egész témát, mert milliószor megírták. Te írtad, hogy jöhet hideg-meleg is. Persze nyilván az első két fejezet alapján tudtam csak megítélni a sztorit; ha a cél az, hogy parodizáld a sablonokat és Emma NEM jön össze a nagydumás nagymenővel, hanem választ valami normális srácot, akkor elnézést kérek. (Ilyen történetekre egyébként simán lenne kereslet.)

A nagy írókat meg hagyjuk, ők nem írnak sablont.

Hogy pozitívumot is mondjak, a helyesírásod messze jobb, mint az átlag.

2023. jan. 12. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg elég klisésnek tűnik a történet, de a nyelvhasználat is. Sok helyen kívánná a sztori, hogy kicsit konkretizálj (pl már a prológusban is a "rettenet" jön szembe a folyosón). Oké, hogy nem akarsz minden poén azonnal lelőni (már nem mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy mi történik a prológusban), de ennél kreatívabban kellene utalgatni, mert ez így elcsépelten hatásvadász és melodrámai, mintha meg akarnád mondani az olvasónak, hogy érezzen. Jobb, ha attól érzi valahogy magát, hogy hat rá a szöveged, nem úgy, hogy megmondod neki.

Még kezdetleges a fogalmazási stílusod, de ez gyakorlással fejlődik majd.

A helyesírásod tényleg messze jobb az átlag wattpados szintnél, bár azért vesszőhibák akadnak bőven.

Szerintem kezdésnek nem rossz, én pedig azt mondom, hogy amatőrként jobb a klisés, de befejezett és működő történet, mint hogy azon izzadjon az ember, hogy milyennek kéne lennie, de nem fejez be egyet sem.

Úgyhogy hajrá, gyakorolj, fejleszd magad. Sok sikert!

2023. jan. 12. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem rossz, csak legyen izgalom benne.
2023. jan. 13. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!