Írna valaki véleményt a wattpad történetem első fejezetéről?
Szia! Én nem vagyok egy nagy szakértő, de elolvastam, és szerintem jól fogalmazol. De pár észrevételem van:
"... és Timtex felé öntöm, de ekkor újabb gerendák lobbantak be" - jelen időben írtad a többi részt, így a múlt idejű ige nem illik ide, ez is jelen idejű kellene legyen (bár ezt is lehet, hogy csak véletlenül írtad múlt időben)
"de a kezek mintha vasból lettek volna, arra mentem, amerre húzott" - húzott helyett húztak, mivel a kezek húztak, vagyis az ige is többes számú kell, hogy legyen
"Imperiál, csak rád számíthatok, kérlek légy óvatos" - itt a kérlek után is kell vessző
"lehet, mégsem alkalmas erre" - itt egy rendesebb szövegben, ami nem szleng, ki kell írni a "hogy"-ot a "lehet" után (tudom, hogy idegesítő a sok "hogy" a szövegben és igyekszik csökkenteni a számát az ember, de akkor is)
Én ennyit találtam, néhány elütésen kívül, de ezek is csak apró hibák egyébként.
Köszönöm!
#2 köszi, hogy felhívtad ezekre is a figyelmem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!