Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A szorongástól olvashatok...

A szorongástól olvashatok lassabban?

Figyelt kérdés

Az elmúlt napokban azt vettem észre, hogy borzalmasan lassan tudok csak olvasni. Amikor a téli szünetben olvastam, az gyorsabban ment, 5 nap alatt el tudtam olvasni egy kb 350 oldalas könyvet. Most persze jött az az időszak, amikor félévre többet kellett tanulnom, és elég feszültté váltam, ami nem enyhült mostanra sem. És véleményem szerint ez gátolhat az olvasásban. Ma 10 oldal sikerült, az is szerintem fél órába került. Mintha lefagyna ezalatt az agyam. Mit gondoltok, hogyan fejleszthetnék ezen? Lehetséges, hogy a stressz miatt nehezebb az egész? Lehet egy kicsit túlgondolom, csak azért mégis zavaró a számomra.

17/l

ma 15:48
 1/3 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Persze.

Én is szorongok, de időm is kevesebb lett olvasni, meg egy csomó mindenre.

Olvass akkor, amikor van hozzá kedved, és olyat, amihez van.

ma 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, a szorongás tipikusan ilyesmiket okoz.

Be kell tolni a lesz#rom tablettát. Vagy ha az nem megy, akkor szaksegítség.

ma 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Szellemileg fáradtabb vagy a tanulástól meg a stressz miatt. Ez teljesen természetes. Ne csinálj semmit, fogadd el, pihenj.
ma 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!