Tudnátok véleményt mondani a történetemről?
Elkezdtem wattpadon egy történetet írni és arra szeretnélek kérni titeket, hogy olvassatok bele ha van időtök és mondjatok véleményt, építő kritikát.
"(...) az égig emeli a lányt, amely csak remélni tudja(...)"
Az "amely" élettelen tárgyra vonatkozik.
Helyesen: aki.
Amúgy a szinopszisod egy unalmas, szürke tucatgiccs. Nem tudsz elszakadni a kommersz, csöpögős, brazil típusú, egybites tömegfilmektől.
Érdekesnek találtam a bevezető szöveget.
Szerintem jó lesz, ha szívből és ésszel írod.
A logikára ügyelj majd. A lány miért nem hagyja csakúgy ott a férfit?
Ha ezt kifejted, akkor utólagos elnézést. De ha nem, akkor a bántalmazó, érzelmileg zsarolhatja (valóságban is gyakran azt teszik) és lebilincselőbb lesz tőle a sztori. Másik ötlet az, hogy félig még szerelmes, ezért az ártatlan lány tagadásban él.
Sok sikert az írással
Azta! Nekem bejön.2es vagyok. Most kezdem a 2. Fejezetet és eddig tetszik. Bár arra figyelj, hogy legyen mindenkinek kicsit más haja. Mármint oké a hajszín abból sok ugyanolyan van, te ezt elkerülted, de mindenki beletúr a hajába és csigái vannak.
Ezenkívül odavagyok érte és nem azért mert a barátaim engem is Natenek neveznek plusz a hajam is csigás amikor nem vágom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!