Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol tudok idegen nyelvű...

Hol tudok idegen nyelvű könyvet venni reális áron?

Figyelt kérdés

Japánul tanulok és ugyan a tanárom segítségével már be tudtam szerezni néhány kötetet, de szeretnék további kötetekhez jutni anélkül hogy irreális árakat fizetnék egy egy könyvért. (A tanárom Japánban él és mikor legutóbb Magyarországra jött hozott pár könyvet, de a közeljövőben nem hiszem hogy ez megismétlődne)

Az lenne a kérdés, hogy valaki tudna-e olyan oldalt ajánlani, ahonnan rendelni tudok? :)

(Félreértés ne essék. Tudom, hogy nem lesz olcsó, de amit én eddig találtam ott 20-25ezer/kötet szállítási költségre hivatkozva)

2022. nov. 19. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Szintén japánul tanulok, de még nagyon béna vagyok. Mindegy. :D

Őszinte leszek, én ebookot ajánlanék.

2022. nov. 19. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

A könyvek maguk nem drágák, a szállítás és az egyéb behozatali költségek azok. Például nálunk 27% áfa rakódik rá a termékár+szállításra. Így lesz egy 5000 forintos könyvből 25000.

Bookdepository-n szétnézhetsz, onnan általában EU-n belüli raktárból szállítanak és legalább a magyar áfát megúszód.

[link]

2022. nov. 19. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen saját könyvet akarsz?

Mert Budapesten van japán gyűjtemény, mint egykönyvtárból, ki lehet venni a könyveket olvasni. Persze, nem biztos hogy mindent megtalálsz, amit keresel, de érdemes megpróbálni.

2022. nov. 20. 10:58
 4/4 A kérdező kommentje:

elsőnek. Köszönöm a javaslatot, de sokkal jobban szeretem a papíralapú könyveket. valamint sok sikert a tanuláshoz

második válaszolónak köszönöm a tippet :)

harmadiknak. Tudom, hogy van Budapesten japán könyvtár, viszont szimpatikusabb a saját könyv gondolata. :)

2022. nov. 20. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!